Van még valaki rajtam kívül, akit szórakoztat, ha emberekkel játszadozhat?
Figyelt kérdés
nem vagyok kedves személyiség, de mindenki annak ismer meg, ezt pedig kihasználom, amint lehetőségem adódik rá. néha zavar, hogy nem dicsekedhetek arról milyen előre megtervezett módon b*sztam ki valakivel. vannak napok, mikor türelmetlenné válok és nem tudok ülni és várni amíg újra lehetőségem adódik szórakozni. legszívesebben az emberek képébe röhögnék, eléjük tárnék mindent, de tudom, hogy ez miként hatna hosszútávon az életemre, így játszom tovább a szerepet, várom az oscart piros masnival a nyakán. pár napja tudtam le egy ilyen dolgot, amire már bő fél éve készültem, és most unatkozok. ezekben a szép, hólepte délutáni órákban érez még így valaki?2017. jan. 13. 15:47
11/18 anonim válasza:
Kérdező, egyszer te is felnősz :) (nem, az emberek nem az életkorral nőnek fel)
12/18 anonim válasza:
Ah, a nagy játékos kérdező. :)
Gondolom megnéztél pár filmet és álomvilágban élsz.
Tudod, akik igazán ilyenek, azok nem törődnek ilyen önigazoló hülyeséggel, hogy gyékán bizonygassák, mennyire kemények. Csak a bizonytalanok bizonygatnak.
13/18 anonim válasza:
Tipikusan olyan vagy, mint az általam leírt esetek. Látszik, hogy úgy érzed, mivel eddig nem sikerültek ezek ellened, ezért úgy érzed, máskor sem fognak. Kb. mintha azt mondanád, hogy mivel eddig nem ért baleset, ezután sem fog. De, óriási esélyed van rá, hogy megtalálod az embered. Minél több embernél csinálod a műsorod, annál nagyobb.
14/18 anonim válasza:
Bakker és csinált egy másik reget is. :D
Szegény kérdező egy vicc. :(
15/18 anonim válasza:
63%
El ne hidd, hogy tényleg így nyomja az életben.
A fogalmazásából látszik, hogy ő az, akivel játszadoztak.
16/18 A kérdező kommentje:
17:08 van egy pár regem még. :)
2017. jan. 13. 17:13
17/18 A kérdező kommentje:
17:10 elpirultam! valamit tudok ezek szerint.
2017. jan. 13. 17:15
18/18 anonim válasza:
Kérdező: És életed van? Mert láthatóan valamivel nagyon kiakarod tölteni a sok szabadidőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!