Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tart minden plázacica...

Miért tart minden plázacica mostanában ilyen kis termetű, idegesítő, cérnahangon ugató ebet?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen lakótársam, és komolyan csak arra jó ez az állat, hogy folyamatosan felrúgja az ember, mert ott szaladgál a lakásban és állandóan útban van. De a Facebookon is minden ilyen típusú csaj ismerősöm ilyen fajta kutyával pózol. Mit próbálnak ezzel bizonyítani? Hogy ők mennyire érző és empatikus emberek? Csak nekem forog ettől a gyomrom van másnak is? Komolyan sajnálom ezeket az állatokat.
2017. jan. 12. 13:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mert "Periszhilton" divatba hozta anno.
2017. jan. 12. 18:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Helyes kis kutyák,nincs is velük baj.

A feltűnősködős műnyálazós pr0lidivat egyik része,a tiritarka kínai melegítő mellett jól mutat egy ilyen kis blöki masnival.

Én ismerek családot,másfél szobás panel albérlet 3 kisgyerek vircsaft,de még egy ilyen kis kutyát is beszereztek,hogy az is ott lábatlankodjon.

2017. jan. 12. 19:36
 13/16 Sunshinedoll ***** válasza:
A lányok már állatot se tarthatnak anélkül, hogy valamelyikőtök bele ne kötne, komolyan, miért vagytok ennyire megszállottjai a fiatal lányoknak? Nincs saját életetek? Akadjatok már le rólunk, lúzerek lol. Miért vagytok ilyen mérgesek? Mi a baj? Ki bántott?
2017. jan. 13. 11:00
 14/16 A kérdező kommentje:
A jelenléteddel bántasz.
2017. jan. 13. 11:04
 15/16 anonim ***** válasza:

13!

Hogy a 24 es villamos nyesse keresztbe a dögödet he!

2017. jan. 13. 20:05
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen földi cirkáló ebem van, pedig nem vagyok plázacica. Aranyos, lehet nyúzni, szeretgetni ennyi meg egy bambi.
2017. jan. 28. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!