Mert kell álszentkednie?
Van egy lány osztálytársam, aki a korához képest nagyon nagy mellekkel, es érettebb kinézettel rendelkezik (kb. 3-4 evvel néz ki idősebbnek). Most 11 eves. Nagyon szep lany szerintem is.
Szóval:
Ott panaszkodik mindenkinek, hogy a nyáron olyan rossz volt neki, mert minden pasi (ilyen 20-30 évesekre gondoljatok) ot nézte, leszólították blablabla... Meg hogy o meg szeretne meg egy kicsit gyerek lenni, de tudja, hogy nem lehetséges a kinézete miatt... Meg nem akar meg kapcsolatot sem (mondjuk ez nem meglepő egy 11 évesnél)...
Ezzel eddig nincs is gond, de ezen beszédei után fogja magát es megy illegetni magát a fiuknak.
Meg ugy is öltözik, hogy kiemelje a segge, meg a mellei körvonalait. Egyszóval elég... "Ribkósan".
Nem ertem, hogy mit kell alszentkednie. Szerintetek mi a francért csinálja ezt?
Az, hogy valaki lány létére női ruhákat hord (amik kiemelik a vonalait), szerintem teljesen normális, ha már elkezdett érni biológiailag. (értsd: ha van mellem, nem fogok tudni gyerekpulcsit venni, muszáj a női részlegre mennem vásárolni, ott meg bizony ilyen ruhák vannak).
És felnőtt nő létemre mondom, hogy az utcán lévő kevésbé intelligens pasik 100 kg és 60 éves kor alatt mindenkit megbámulnak/megszólnak/megfütyülnek. Még engem is, aki 47 kg vagyok, és tök lapos. gen, baromi zavaró.
Az "illegeti magát a fiúknak" részt meg abszolút nem tudom, hogy kellene elképzelnem. Pláne egy 11 évesnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!