Hogy viselkedhet igy egy nő?
Nem, nincs két énje.
Miért ne feküdhetne le azzal, akivel szeretne? Csak azért, mert te szerelmes vagy belé? Ez nem egy olyan dolog, ami gombnyomásra aktiválódik és hú, akkor ő is beléd szeret.
Ha te elmondtad neki, hogy szerelmes vagy belé, ő elutasított, te pedig reménykedve mellette vagy, az a te hibád.
Persze lehet barátzónácskának is csúfolni, ha még nem vagy férfi.
Lehet, te szereted, de ő nem téged, és nem egy tárgy, így azzal fekszik össze, akivel akar.
Menekülnék tőled. Te mondod meg, nekem mi vagy ki a jó? Bocsi, de magam döntöm el.
"Mert ugy gondoltam erre van szüksège"
- azt hagy tudja már ő (engedelmeddel), hogy mire van szüksége.
"a kisujjamon a köröm többet èr nála"
- az eretnekek nem ezt mondták a középkorban, amikor kínzásuk során csipesszel tépték le a körmeiket, kezdve a kisujjal.
"hogy jelenthet többet neki egy senki,annál aki mindig jó volt hozzá"
- aki a te szemedben senki, az más szemében valaki. Vannak nők, akik igénylik, hogy még idejében kiteljesedjenek. Pont, hogy nincs szükségük érzelmi aranykalitkára. Ha élni akar, engedd, hogy éljen.
"kèt ènje van a nőnek,van amit szeretne,ès van sz amire valojában vágyik!"
- Sőt, még több is. De a felismerés, hogy te egyiknek sem vagy a része, felbecsülhetetlen!
Egyébként ha a kapcsolatotok alapdefiníciója a barátság, akkor miért nem hagyod, hogy azt tegye, amit szeretne? Ha ő boldog, barátként te is az vagy, nem? Ha nem, akkor ott a barátság már önzéssé degradálódott.
A csaj nagyon bunkó. Volt már ilyennel dolgom nekem is, de én ezeken után is foglalkoztam vele, és később másik fiúval jött össze ezért. Ha pedig elegem lett belőle akkor újra jött hozzám hogy foglalkozzak vele.
Szerintem hagyd a francba, ha olyan rohadt vak hogy meglássa benned az értéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!