Van annak külön neve, ha valakinek nem többszörös személyisége van, hanem van egy "titkos" énje, ami csak a gondolataiban álmaiban, titkos érzéseiben létezik?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy van egy külső énje, ami a cselekedeteiben nyilvánul meg, és van egy belső énje, ami pedig főleg a gondolkodásmódjában.2017. jan. 4. 15:58
1/6 anonim válasza:
Kétszínű?
Komolyra fordítva a szót a legtöbb ember nem azt vetíti a világ felé amit érez. Sok ember szeret olyan dolgokat amit a környezetének nem vall be. Sok embernek vannak ábrándjai amiket a valóságban nem tud/akar megvalósítani. Nem hiszem hogy beteg vagy
3/6 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb embernél ez megnyilvánul. Mindenkinél másképp, de néha, amikor elgondolkodom egy-egy cselekedetemen, meg szoktam kérdőjelezni, hogy az egyáltalán én voltam-e vagy miért tettem meg. Nem tudom, te erre gondoltál-e, de remélem, segítettem.
4/6 anonim válasza:
Vigyázz. Én többszörös vagyok és nem tudom, mikor született. Ne hozz létre másik ént, iszonyú.Nem lehet megszüntetni ha létrehozod. Ne legyen titkos éned, ne is gondolj erre, nem szabad, érted? !!!!
5/6 A kérdező kommentje:
Oké
2017. febr. 7. 18:23
6/6 anonim válasza:
Olvastam egy könyvet, arról szólt, hogy hogyan tudod az agressziót a magad hasznára fordítani, beleölni a munkába pl. Ott a szerző végig Sötét Testvérnek nevezte ezt az ént, és elvileg mindenkinek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!