Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől van az, hogyha azt...

Mitől van az, hogyha azt hiszik a csajok hogy tele vagyok pénzzel akkor bármit megtesznek, hogy a kedvemben járjanak?

Figyelt kérdés

Ha viszont tudják,hogy nincs pénzem,leszarnak!

Amikor az egyik haverom, aki a drága céges autójával jött kölcsönadta a kocsit elmentünk egy szórakozóhelyre és azok a típusú csajok,akik amúgy ránk sem hederítenek hajbókoltak és hiába próbáltam lerázni( mert ha kiderül, hogy nincs egy vasam se) próbáltak alkalmazkodni. Egyébként meg Ők várnák el tőlünk,hogy nyaljuk ki a seggüket és mi alkalmazkodjunk mindenben hozzájuk,akkor dobnak egy kis morzsat.Most Én játszottam ugyanezt.

2016. dec. 25. 00:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%

Mert felszínesek. Számomra mindig vicces, hogy ilyen kérdéseknél elkezdik írni, hogy nem aranyásókat kell keresni. Akkor kiket? Csak mert az ismerőseim csajai egyből leléptek, amint találtak egy pénzesebb srácot. És nem, nem a tipikus aranyásókról van szó, hanem azokról, akik visszahúzódó, aranyos lányok és akik számára a belső a fontos...

Akik nem értik, hogy megy ez a pénzes előadás: Vidéken ki-be járkálnak az emberek a szórakozóhelyeken. Sokszor kint is alapoznak vagy egymás mellett van pár kocsma. A ruházat alapján meg fél másodperc alatt lelehet szűrni, hogy ki és mennyire pénzes.

2016. dec. 25. 16:53
 12/20 anonim ***** válasza:
61%

A kérdés alatti részből az jön le hogy a kérdező csóró vagyis a ruhajából nem jöhettek rá hacsak nem kérte kölcsön a haverja rujáit is.

Milliomodik alkalommal:nem minden csaj aranyásó és lép le amint talál valakit aki jobban keres. Tudom ilyenkor azon akadnak ki hogy minden csaj itt játsza a szentet de az életben nem volt gazgad pasim, egyiket se hagytam el tehetősebbért. Elhiszem hogy vannak rossz tapasztalatok de ne mondjátok hogy több millió nőből mind ugyanolyan ugyanazzal az értékrenddel. Ilyen alaposan a gyikos pasik miatt kijelenthetem hogy minden pasi hisztis, nagyjából ugyanennyi a valóságalapja.

2016. dec. 25. 17:09
 13/20 anonim ***** válasza:
13%
#12: Félreértése ne essék, én nem mondom, hogy minden csaj ilyen. Pár millióból biztos akad pár, aki nem. De az tényleg vicc kategória, hogy itt gyk-n minden csaj előadja a szentet, de a való életben valahogy nem ezt látjuk.
2016. dec. 25. 17:23
 14/20 anonim ***** válasza:
56%

Ez legalább olyan általánosítás kedves utolsó, minthogy minden férfi egy bunkó paraszt és csak megd*gni akar aztán szevasz. Én is mondhatnám, hogy itt mindenki szent és valójában nem igaz, de az átlag a való életben még is ezt mutatja. Nos, igazam van?

Azért mert te vagy én csak elfuserált szerencsétlenekkel találkozunk, attól még ez nem igaz.

Én pl. elismerem, hogy számomra fontos az, hogy a párom legalább hasonló anyagi színvonalon legyen mint én és ezt természetesnek tartom, hiszen nem azért tanultam, hogy utána nekem kelljen mást eltartani nőként. Szerettem volna, hogy ne okozzon problémát egy utazás, vagy egy étterem. Én ezt megadhatom magamnak, jó érzés ha a párom is megteheti, hogy ketten együtt menjünk, ne egyedül vacsorázzak, nélküle, mert neki erre nem futja... Ha ezért megakar kövezni valaki, akkor kövezzen meg! Ennyi erővel senki ne mondja, hogy csak szőke lánnyal jön össze, vagy csak 170 cm alattival, vagy csak 19-22 évessel, vagy egyáltalán csak lánnyal jön össze, mert az diszkrimináció és akkor te k*csög már kizársz egy csomó olyan embert, aki nem felel meg ezen elvárásaidnak. Ha valaki pénzes zsákot akar, akkor akarjon azt, lelke rajta. A férfi dolga eldönteni, hogy neki ez kell-e, vagy sem. Ha nem kell, le lehet pattintani a csajt, ha kell, akkor meg sok boldogságot nekik!

2016. dec. 25. 18:07
 15/20 anonim ***** válasza:
13%

#14: Igen, épp olyan általánosítás. És mindkét általánosításnak van valami alapja, különben nem mondaná ezeket annyi ember. A különbség, az arányok. Pl. érdemes megnézni, hogy általában miért panaszkodnak a férfiak és a nők. A férfiak többsége azért, mert nem tud egy csajt sem felszedni. A nők többsége azért, mert felszedett egy gyökeret és brühühü, úgy viselkedik a gyökér, ahogy viselkedett már az elején is, a rózsaszín köd mögött.

Ez a hasonló életszínvonalú szöveg egy vicc. Eddig csak gazdag családba született vagy hirtelen gazdag lett, fiatal lányoktól hallottam. Valahogy, egy sráctól sem. Igen, anyagias vagy. De legalább őszinte.

2016. dec. 25. 18:28
 16/20 anonim ***** válasza:
18%

Kedves 14. Azért " az nem lenne baj ha a férfi gazdagabb lenne Nálad" ugye ? Na ez a suánalmas probalkozas .

Innentől kezdve teljesen elvágtad magad bármit is válaszolj a kérdésre! Az előtted szólónak van igaza nem könnyű nem a pénzre hajtó Nőt találni!

2016. dec. 25. 21:32
 17/20 anonim ***** válasza:
20%
Egyébként nem egyszer volt már,hogy visszautasítottam Nőt,aki csak dugni akart vlna! Akkor hogy is van ez,hogy csak azt akarjuk?!
2016. dec. 25. 21:34
 18/20 anonim ***** válasza:
A Kérdésedben ott találod a választ is.Egy kicsit vegyél vissza,és akkor leszel is valaki,és nem leszel leejtve sem.:)
2016. dec. 30. 20:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Én nem csak dgn akarok és mégsincs barátnőm.
2017. júl. 23. 23:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Bocs, meg nem vagyok gazdag se.
2017. júl. 23. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!