Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan szólítsam le?

Hogyan szólítsam le?

Figyelt kérdés
Többször volt olyan,hogy buszon,villamoson utcán állt mellettem egy lány, le akartam szólítani,de nem jutott eszembe hirtelen semmi se. Legutóbb a könyvtárban mellémállt egy lány,nem tudom mit akart,mert eléggé hosszú ideig nézegetett könyveket,nem láttam,mit olvas,meg illetlenség is lett volna megnézni,Én is épp olvastam nem jutott semmi sem az eszembe,milyen szöveggel nyithatnék,hogyha esetleg nem akart volna semmit,akkor se legyen számomra kellemetlen.
2016. dec. 20. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél tőlük?

"Bocsánat, nem tudod, hogy hol van a..."

"Szia. Te vagy XY..., csak mert olyan ismerős vagy/mert vele kéne találkoznom, és még nem láttam élőben."

2016. dec. 20. 18:19
 2/2 Psycho ***** válasza:

No igen, ismerős :S

Az ember ilyenkor a kudarctól fél.

Nekem is rá kellett jönnöm, hogy simán leszólítok bárkit bármikor, kivéve amikor pont az a célom, hogy leszólítsam :D

Lehet bármilyen bullshit téma, akár olyan is, amire tudod a választ. Villamos: "szia, ne haragudj, nem tudod hol kell átszállni a XY járatra?"

Könyvtár: "Szia, nem tudod, megvan itt náluk a XY könyv?"

Igazából ha magából a közegből indulsz ki (villamos, könyvtár, mittomén étterem, buszmeg, stb), akkor arról asszociálhatsz valamilyen bullshit kérdésre, aminek a valós célja csak az, hogy beindítsa a beszélgetést! :) Yep, ki kell lépni ilyenkor a komfort-zónából, de ha ezt legyűröd, menni fog az! Sok sikert!

2016. dec. 20. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!