Van itt olyan akinek sikerült hosszabban beszélgetni ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
2016. dec. 18. 16:19
11/32 anonim válasza:
Az itt kérdéseket feltevő emberek egy része iszonyatosan buta, primitív. Másik része nem erre a világra való a kérdései alapján. Vannak a gyökerek, akik szórakozni járnak ide (őket még meg is értem) és kis százalék normális. 2000-ben az internetezők 90%-a normális volt, akkor még nem volt minden putriban net. Mára ez megfordult.
12/32 A kérdező kommentje:
Akkor én túl későn "érkeztem."
2016. dec. 18. 17:02
13/32 anonim válasza:
Nekem volt több beszélgetésem is, de az igaz, hogy nagyon egymásra hangoltnak kell lenni, hogy ez ne csak 2-3 levélváltás legyen.
15/32 anonim válasza:
Egyetlen egy valakivel beszéltem itt, az viszont azóta is tart. Tehát igen, mondhatjuk hogy sikerült, pedig nem is volt cél. Nem kutattam beszélgetőpartner után, bár persze örülök hogy végül így alakult ahogy.
16/32 anonim válasza:
Első, miért lehet tőled megijedni? Bocs az offért, de már válaszoltam.:)
17/32 anonim válasza:
Én szoktam válaszolni az embereknek akik írnak nekem privátban, persze olyan témában amire van rálátásom. Szerintem ha olyan emberrel kezdessz beszélgetni egy témában, aki nem jártas az adott dologban hamar végeszakad a beszélgetésnek.
18/32 A kérdező kommentje:
Sokszor van az, hogy még el sem kezdődik a beszélgetés de máris eltűnik egy szó nélkül...
2016. dec. 18. 17:30
19/32 anonim válasza:
Én pl. szeretem, ha valaki udvarias levélben is. A csak odaröffentett mondatokra nem mindig válaszolok. A szia vagy a köszi sokak számára ufónyelv.
20/32 anonim válasza:
Nekem is sikerült, habár nem tartott egyik beszélgetés sem túl sokáig. :D
Egy pár napig kerestük egymást, aztán valamelyikünk nem írt vissza..és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!