Közületek ki az, aki nagyon ölelkezős típus?
Figyelt kérdés
És aki szeretne is ölelkezni, csak nincs igazán rá lehetősége?2016. dec. 14. 20:09
1/12 anonim válasza:
Én szeretnék, de nincs kivel. (Nem felhívás keringőre!)
2/12 anonim válasza:
Én ölelkezős vagyok. (Felhívás keringőre - csak lányoknak!)
21/F
3/12 anonim válasza:
Nagyon bújós vagyok, de nem ölelgetek akárkit, mert alapvetően utálom, ha hozzám érnek, ehhez kivételezettnek kell lenni. Picikét ellentmondásos vagyok, tudom.
4/12 anonim válasza:
Alapvetően én ilyen vagyok, de nem igazán volt rá lehetőségem, így kicsit háttérbe szorult ez a vágyam.
6/12 anonim válasza:
Hmm én jobban szeretem ha engem ölelnek..de van hogy kedvem támad nekem is ölelni :D 16/L
7/12 anonim válasza:
Én nagyon szeretek ölelkezni, de csak kapcsolatban, ha van barátnőm. A barátaim közül vannak ölelkezősek, de velük kicsit furcsának tartom, nekem ez olyan "párkapcsolatos" dolog. :)
22/F
8/12 anonim válasza:
Én szeretek ölelkezni csak eddig sajnos még senki se ölelt meg igazán :(
9/12 Fritzkó Mákiel válasza:
Én, de van akit meg ez kifejezetten irritál/intim dolog neki. Mondjuk fiúkkal nekem picit fura 20 f
10/12 anonim válasza:
Én is
23/F
Pár hete már lehetőségem sincs rá :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!