Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi siránkozó,...

Miért van ennyi siránkozó, szánalmas ember? Ennyire elkorcsosodott a társadalmunk?

Figyelt kérdés
Elnézést az erős kezdésért. De miért ilyen szánalmasak sokan? Siránkoznak valamin, ahelyett, hogy elkezdenék megoldani a problémájukat. Most nem nagy dologra gondolok: pl sírnak, hogy nincsenek barátaik de nem is próbálnak szerezni, sírnak hogy kövérek, de nem kezdenek el edzeni, sírak, hogy nem megy nekik a suli, pedig ha leülnének tanulni ahelyett, hogy elcsesznék az idejüket a gép előtt menne. Komolyan ennyire nyomorult a mai társadalom?

2016. dec. 12. 13:30
1 2
 11/14 Sunshinedoll ***** válasza:
60%

Mert jól esik :D Most függetlenül attól, hogy nem produktív, én igenis szeretek panaszkodni, ha olyanom van. Ha stresszes vagyok, kifejezetten szeretek JÓ ALAPOSAN RÉSZLETEKBE MENŐEN, HOSSZAN, JÓ SOKÁIG panaszkodni. Mi az istent fogsz ezzel csinálni, ha? Nyilván csinálom a dolgom, meg teszek azért, hogy megoldjam a gondom, de jól esik panaszkodni, hadd panaszkodjak már, ha van rá okom :D Mi a jóégért főbűn az, ha valakinek rossz kedve van, vagy nem örül mindennek? Úristen :D

Sok esetben meg honnan tudod te, ki mennyit tesz meg a dolgaiért? Legtöbbször a panaszkodást hallod, és igazából max csak találgathatsz, mennyi munka van mögötte. Van phd-s ismerősöm, aki 10-12 órákat van laborban meg ad órákat, ha este hazamegy, otthon is ezzel foglalkozik, de nem mindig megy a kísérlete úgy, ahogy a szakirodalom szerint mennie kéne, és hát elpicsogja nekem magát. Hadd picsogja, jól esik neki levezetni. Komolyan agyf-szt kapok az olyan emberektől, akik szerint csak pozitivitás hagyhatja el az ember száját.

2016. dec. 12. 18:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Neked mi bajod, kérdező?
2016. dec. 12. 18:19
 13/14 A kérdező kommentje:
11-es. Félre értetted, nem pontosan erre a panaszkodásra gondoltam, hanem arra, aki depresszív és gátolja magát, pedig igazából nem depressziós, nem az az igazi mély, komoly állapot, hanem egy önmagától előidézett állapot, amivel elhárítja a feladatokat és csak sajnálja magát később, hogy nem csinálta meg, de azért hogy ne érezze magát rosszul inkább újra mást csinál, aztán sír hogy neki milyen rossz, pedig csak önmaga a hibás. Ilyen vgayok én is, csak tudjátok itt a gyakori kérdéseken provokálónak kell leni, hogy több választ kapj és mivel így írtam ki a kérdést senki sem értett velem igazán egyet. Persze ha azt írom, amit az előbb írtam, és megkérdezném,h miért teszem ezt vagy mással is így van, akkor egyből jöttek volna a primitív válaszok, mint amilyen ez a kérdés. Érdekes, hogy el lehet játszani ezekkel a kérdésekkel, igaz? Köszönöm a válaszokat, a 7-es és a 10-es válaszoló volt közületek a legjobb. És ne feledjétek egy-egy kérdés mögött nem tudhatjátok, hogy pontosan ki is áll.
2016. dec. 12. 21:48
 14/14 anonim válasza:

Feltűnési viszketettség, elnyomotnak érzed magad vagy bármi más. Tudod kérdező vannak igazi depressziósok és vannak az olyanok mint például te. Annyit látsz, hogy az egyik sajnáltatja magát jogtalanul. Pedig ha tudnád hányan leplezik ezzel az igazi depresszióját. Mondják itt, hogy elítélik azokat akik csak megjátszák, de akik nem játszák meg azok is ugyan úgy el vannak ítélve sőt ha valaki folyton pozitív azt is elítélik mert egy idő után minden idegesítővé válik az embereknek. Mindig kell a társadalomnak valami amit eltud ítélni és ezzel embereket tesz tönkre.

Magadon pedig akarattal tudsz javítani. Mert az működik ha nincs valóban komoly bajod, de ha van ahhoz édes kevés az akarat.

2016. dec. 28. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!