Ugyebár a férfi nem üthet meg nőt. De mit lehet kezdeni azzal a nővel/lánnyal, aki üt, verekszik? Vissza szabad ütni?
14 éves fiú vagyok, nyolcadikos. Van az osztályunkban egy lány, aki minden fiút üt, csak mert nem adnak neki puskát/nem csinálják amit akar.
A legtöbben nem ütnek vissza.
Mit lehet ez ellen csinálni? Ugyebár a lánykánál önteltség fedezhető fel, a beszéd nem hat rá.
Vissza szabad ilyenkor ütni?
"férfi nem üthet meg nőt"
Próbáld értelmezni a mondatot.
- NŐT - !
De ez nem NŐ, csak maximum NŐnemű.
Egy agresszív buta liba, aki éppen elég okot adott már rá, hogy meggyepáljátok egy páran!
Hajrá!
Szerintem a tetszem kérdés nem jó ötlet annyira, mert még a végén még jobban megver....
Kérdezétek meg tőlle, hogy mi baja van hogy így viselkedik?? És gondolkodjon már el azon, hogy milyen szánalnas a viselkedése és ha mégegyszer bármível bántalnazna azt visszakapja... és vissza is adnám.
Ismertem egy akkor 13 éves karatés csajt, aki megvert egy 22 éves vékony, de nem genetikai hulladék férfit.
Felejtsd el efféle hülyeségeket s gondolkodj ésszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!