A hosszú hajú fiúk tényleg érzelmesebbek?
Figyelt kérdés
2016. dec. 3. 08:44
11/16 anonim válasza:
Ezt nem a hajhossz dönti el, volt hoszú hajam nekem is de csak le b*uziztak, bár igaz elég érzelmesen mutattam be az embereknek ilyenkor xD
12/16 anonim válasza:
Igen,általában olyan művész lelkek.
14/16 anonim válasza:
A külső sokat számít hogy megtudjuk valakinek az ALAP viselkedését, általában akik hosszú hajúak vagy flúgosak vagy visszahúzódóak és tényleg érzelmesek. A swageknél látni letolt gatyát és egy-két + ilyen kiegészítőt az tényleg olyan érzetet éreztet velünk hogy "Na ez lehet hogy egy bunkó, jobb ha nála nem is próbálkozunk" Viszont vannak olyan kiegészítők hogy piercing, fültágító, színes haj, ezektől nem kell megriadni! Ezek nem olyan dolgok amik a viselkedésre vall, ezek inkább múltat sugárló dolgok vagy csak hobbistílus vagy minek hívják. :) Én egy időben nagyon szerettem volna egy picike száj piercinget, megtudtam hogyan csinálják az orr piercinget, rögtön nem akartam.
17/F
16/16 anonim válasza:
Elfogultság, sztereotípiák és kezdődő rasszista beütések ünneplésére pont ilyen kérdéseket lehet összegyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!