Veletek is van olyan, hogyha valami rossz történik megérzitek előre és nem akartok elmenni?
Figyelt kérdés
Amolyan rossz előjelet érzek. Mindig bejön sajnos.
Amikor balesetünk volt (nem én voltam a hibás), nagyon nem akartam elindulni otthonról.
Vagyha az iskolában nem sikerült a vizsga, azt is megéreztem előre, nem azért mert nem tanultam semmit.
2016. dec. 2. 13:13
2/6 anonim válasza:
Hát ezzel vigyázz! Velem sokszor megtörténik, és már nem is merek ennek hangot adni. De, figyelve magamat, kezdem azt hinni, hogy nem megérzem a bajt, hanem BEVONZOM! Állandóan arra gondolok, stresszelek, és be is következik rendre. Szokták is mondani, hogy ne mondd ki, ne mondd ki, mert úgy lesz! Nálad nem ez működik?
3/6 anonim válasza:
Ha bármelyik reggel iskolába menet történne valami, gondolhatnám ezt, mert minden reggel úgy indulok el, hogy semmi kedvem hozzá. A vizsgákra ugyanez áll, szinte mindig úgy érzem, hogy nem fog sikerülni.
4/6 Someone Alone válasza:
Ezt hívják paranoiának. Ilyen típusú megérzések, amilyenekre példát írtál, nincsenek, mivel ami még nem történt meg, azt nem érezhetjük, nem láthatjuk előre.
5/6 A kérdező kommentje:
Bevonzottam konkrétan, azöta rémálom az letem. Vagy megéreztem nem tudom. Beteg lettem, elrontottam a vizsgákat és belelovaltam magamat egy hülyeségbe, amiből még nagyobb bajt csináltam.
Gratulálok magamnak, tényleg!
2016. dec. 14. 18:23
6/6 anonim válasza:
Valamit a tudatalattidba ültetsz.
Ezért megtörténik.
Azt hiszed, hogy megérezted.
Pedig a helyzetet a tudatalattid hozza létre.
Nem megéreztél valamit előre, hanem te magad rendelted el a bekövetkezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!