Gáz 20 évesen Gumball-t nézni?
Figyelt kérdés
2016. dec. 1. 22:15
1/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem :3 Szerintem nem gáz.Inkább azt nézd,mint a valóvilágot és egyéb szennyet 19/L
2/11 anonim válasza:
Nem, én is szeretem, szerintem rohadt vicces egy rajzfilm :D
3/11 anonim válasza:
Nincs azzal gond :D Én 23 vagyok és Dragon Ball-t is nézek xD
4/11 manó1235 válasza:
nem az :) én imádom speciel :D 23/L
5/11 A kérdező kommentje:
akkor jó, mondjuk én fiú vok :D
2016. dec. 1. 22:26
6/11 anonim válasza:
én meg eddig nem figyeltem úgy az animékre,és most,20 évesen kezdtem úgy igazán belemélyülni,főleg lányos,tizenévesekről szóló animékbe .Most már csak animéket nézek,ha nézek valamit,semmi mást :D
7/11 anonim válasza:
Jó,amit te írtál,az nem anime....de a lényeg az,hogy nem gáz
8/11 anonim válasza:
Pár év múlva olyat fogsz röhögni ezen a kérdésen.
Elárulok valamit. Mindig önmagad maradsz. 30, 40 és ennél több évesen is fiatalnak fogod érezni magad. 20 éves vagy, el sem kezdődött az életed. Múltkor egy 18 éves kölyök írt, hogy gáz-e, hogy hasalva nézi a Cartoon Network-ot... mintha a szülinapján kapott volna egy öltönyt, egy aktatáskát, és kikötötték volna a mesecsatornákat.
9/11 anonim válasza:
Nem, őszintén :)
Én pl. szeretem a Mása és a medvét, Simon macskáját, a Hetaliát (anime). Ha nosztalgiázni támad kedvem, a retro rajzfilmeket is megnézem. A humoros képregényeket is szeretem.
33 éves vagyok
10/11 anonim válasza:
Dehogy gáz. 24 évesen én is nézek ilyen meséket, de senkit sem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!