Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt semmirekellő emberek,...

Volt semmirekellő emberek, sikerült valahogy kikecmeregnetek a gödörből amiben voltatok, ha igen, hogy?

Figyelt kérdés
Sajnos egy rohadt nagy semmirekellő vagyok. Lusta is vagyok és totál leszarok kb mindent. De valahogy szeretnék változtatni, de úgy érzem nincs semmi kitartásom hozzá és okom sem. Tudom, hogy egyszer muszáj lesz valamivel pénzt keresnem, mert vagy az, vagy az öngyilkosság (utcán nem fogok aludni), de igazából totál úgy érzem, hogy minden korombeli éli az életét én meg még mindig kb egy középiskolás szintjén vagyok (legalábbis így vagyok kezelve akármennyire is próbálok nem okot adni rá) és ez nagyon lehúz. Már fél éve itthon vagyok, egyetemet kellene befejeznem valahogy de nem érzem úgy, hogy képes leszek rá. Ez alatt az idő alatt konkrétan semmit nem csináltam, csak minden egyes napot végigszenvedtem. Nincs semmi az égegyadtavilágon ami tudna motiválni, semmi. Semmiben nem vagyok jó, gyengült a szellemi képességem is az utóbbi időben (gondolom az egyedüllét illetve az ingerszegény életmódom miatt (lassan 5 éve nincs baráti köröm se, én hagytam el őket)), plusz nem érzem úgy, hogy valaha is tudom valamire vinni az életem. Pedig nagy reményekkel és tervekkel teli személy voltam 5-6 évvel ezelőtt...de már úgy érzem késő
2016. dec. 1. 13:30
1 2
 11/14 elwera ***** válasza:
Nálunk sok az öngyilkos is, bár japánban, vagy kínában már nem is tudom hol, mondjuk rosszabb.
2016. dec. 1. 19:21
 12/14 anonim ***** válasza:

"semmi se érdekel" hát akkor valami megmozdult, ha írtál.

Kezdetben találd meg mi az ami érdekelne. Esetleg cél. S nem egy autó, hanem pl: Az elköltözés az első célnak jó is. Ahhoz annyi kell, kicsit befektetsz egy külföldi melóba ahol van szállás étkezés, már külön vagy s gyűlik a kess miközbe már külön laksz -> pár évet lehúzol s van autó is meg lakásra való (6mill fele lehet venni, de családi ház is megoldható kb 12-15mill ból. Attól függ mennxit maradsz ahol vagy)

Közbe ha becsúszik egy élettárs, akkor felgyorsítható kettőtök munkájával.

Ha egyedül nem ugrasz fejest kifele, akkor ismivrl is el lehet helyezkedni.

5-6évvel ezelőtt" - hány éves vagy? Mert ha gyermeki álmokról van szó, az az emberek nagyrészénél elfeledett téma lesz. Ha huszonéves tervek, akkor meg elcsúsztál az idővel.

Huszonévesként pl én ki akarom használni a fiatalságom s nem öregen megszakadni a melóban.

Nekem is cél a jogsi, de sok ismi tapasztalata miatt addig nem kell amíg nincs autó, aztán jöhet lakás+ üzlet nyitás ahol magam ura vagyok(nincs dirigáló főnök, a koleginát én választom)

23-N

Minden ember más, s épp ezért a magad érdeklődési körét neked kell megtalálni, ahogy a célt is.

Csak kisebb utakat tudunk mondani, amikkel lehet elkezded, de hogyan folytatod?

2017. jan. 3. 16:27
 13/14 A kérdező kommentje:
El is mennék itthonról, meg nem is. Nem akarom itt hagyni ezzel a féreggel édesanyámat meg a húgomat. Egyszerűen nem tehetem.
2017. jan. 4. 13:36
 14/14 anonim válasza:
Na, hogy masztal ki a godorbol? :) sikerult?
2020. máj. 11. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!