Volt semmirekellő emberek, sikerült valahogy kikecmeregnetek a gödörből amiben voltatok, ha igen, hogy?
"semmi se érdekel" hát akkor valami megmozdult, ha írtál.
Kezdetben találd meg mi az ami érdekelne. Esetleg cél. S nem egy autó, hanem pl: Az elköltözés az első célnak jó is. Ahhoz annyi kell, kicsit befektetsz egy külföldi melóba ahol van szállás étkezés, már külön vagy s gyűlik a kess miközbe már külön laksz -> pár évet lehúzol s van autó is meg lakásra való (6mill fele lehet venni, de családi ház is megoldható kb 12-15mill ból. Attól függ mennxit maradsz ahol vagy)
Közbe ha becsúszik egy élettárs, akkor felgyorsítható kettőtök munkájával.
Ha egyedül nem ugrasz fejest kifele, akkor ismivrl is el lehet helyezkedni.
5-6évvel ezelőtt" - hány éves vagy? Mert ha gyermeki álmokról van szó, az az emberek nagyrészénél elfeledett téma lesz. Ha huszonéves tervek, akkor meg elcsúsztál az idővel.
Huszonévesként pl én ki akarom használni a fiatalságom s nem öregen megszakadni a melóban.
Nekem is cél a jogsi, de sok ismi tapasztalata miatt addig nem kell amíg nincs autó, aztán jöhet lakás+ üzlet nyitás ahol magam ura vagyok(nincs dirigáló főnök, a koleginát én választom)
23-N
Minden ember más, s épp ezért a magad érdeklődési körét neked kell megtalálni, ahogy a célt is.
Csak kisebb utakat tudunk mondani, amikkel lehet elkezded, de hogyan folytatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!