Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik a szebb nő?

Melyik a szebb nő?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

2016. dec. 1. 04:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#20: Igazából elég kevés modell van, aki ronda. Victoria's Secret modellek közt pedig egyetlen ronda sincs. Nem leszek buta és ócska attól, hogy frusztrált és irigy vagy egy nő miatt, aki mérföldeket ver rád. És még mindig nem láttunk képet arról, hogy vajon milyen a szép nő és a később linkelt nő mi, ha nem ronda...
2016. dec. 3. 08:56
 22/25 anonim ***** válasza:

Frusztrált is irigy az anyád piccsája az! Csak te nem fogadod el más véleményét, akkor te mi vagy?! Egy senkiházi megmondóember?! Azért, mert van véleményem, nehogy már megmondd nekem, hogy ki tetszik nekem és ki nem ok?!

Egyébként pedig férfi vagyok te ostoba! Na ennyire vagyok irigy, de te mindenkihez ezt vágod hozzá, ha nincs érvelni valód! Nekem annyi az érvem, hogy nem tetszik! Ha nem vagy képes felfogni, akkor az a te bajod! Viszont én se mondtam meg, hogy neked mi tetsszen te se.....ggfej! Nem gondolod, hogy bunkó vagy?! Hogy jössz te ahhoz, hogy megugasd másnak mi tetszhet, he?!

2016. dec. 3. 21:41
 23/25 anonim ***** válasza:

#22: Én frusztrált? A frusztrált emberekre az jellemző, hogyha valami szíven találja őket, mert magukra ismernek, hirtelen anyáznak és primitív módon hőzöngenek. Erre tökéletes példa a hozzászólásod.

A két kezed összetennéd, ha egy fele ilyen nő rád nézne. A neten hiába adod magad elő.

Az meg nem érv, hogy szerinted nem szépek, ezért nem szépek. Szerintem Justin Bieber zenéje gagyi, ettől az még zene marad. A kérdés meg az volt, hogy melyik nő a szebb. Nem az, hogy melyik nő nem szép.

2016. dec. 3. 21:54
 24/25 A kérdező kommentje:
Hagyjad, nem érdemes az ilyenekkel vitatkozni. Teljesen agyhalott.
2016. dec. 3. 22:49
 25/25 anonim ***** válasza:

Vagy te, meg az a másik agyhalott. Egyik sem szép, erre válaszoltam, de nem csak én. Másnak is volt ilyen véleménye.

Agresszív barmok vagytok akik nem képesek felfogni, hogy másnak nem tetszik és kész. Neked és annak a másik idiótának tetszik. És? És akkor mi van? Én sem ugattam bele, hogy neked mi ne tetszen, csak azt mondtam el, hogy nekem mi nem tetszik! Agyilag gyépés, agresszor primitív köcsögök. Mindenkivel leálltok vitatkozni ízlésről?! Primitívek.

2016. dec. 4. 03:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!