Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, ha látom valakin...

Miért van az, ha látom valakin hogy ideges, vagy mérges és úgy szól hozzám, akkor pillanatok alatt én is azzá válok, pedig előtte teljesen nyugodt voltam?

Figyelt kérdés
Én pedig nyugodt akarok maradni, nem érdekel más lelkiállapota:)
2016. nov. 29. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Az emberek akaratlanul is átveszik mások érzelmeit.
2016. nov. 29. 14:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Részint valóban átvesszük a másik hangulatát, de az ritkán megy egyik pillanatról a másikra.

Valószínűleg támadásnak veszed, amire arroganciával válaszolsz.

Ha nem Veled van gondja az illetőnek akkor gondolj arra, hogy ő ideges, ez az ő problémája, Neked a dologhoz nincs közöd és akkor lehet legjobban megoldani, ha Te nyugodt maradsz. Eleinte nehéz, de bele lehet jönni.

2016. nov. 29. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Az állatok első komüunikációs módja a hangulatátadás. Ha egy kutya ideges valami miatt akkor elkezd a többi is az lenni körülötte. Embereknél is működik ez, csak mi már vagyunk olyan fejlettségi szinten hogy ennél tovább tudunk gondolni. De az ösztöneinkben még benne van hogyha körülöttünk félnek az emberek valamitől akkor várjuk a veszélyforrást.
2016. nov. 29. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!