Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy hatna rátok ha egy...

Hogy hatna rátok ha egy számotokra kedves személy facebookon fent lenne napközben időközönként, de nem olvasná el az üzeneteiteket akkor, csak naponta egyszer-kétszer válaszolna?

Figyelt kérdés
Gondolom én nem vagyok fontos neki, miért járna fel néha ha nem emberekkel beszélni?
2016. nov. 27. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha egy lány mondjuk csak naponta háromszor válaszol, de közben majdnem végig 'elérhető', akkor én sem nézem meg egyből, hogy mit ír, nem válaszolok egyből. Ha ő x időközönként ír (vissza), akkor én is ezt tartom. Ezzel tulajdonképpen a lány határozza meg a chatelés tempóját.

Remélem, tudtam segíteni. F18

2016. nov. 27. 21:33
 12/16 anonim ***** válasza:
45%

Bocsmá', de mi közöd van hozzá? Én is az általad említett 'típusba' tartozom, és baromira tud idegesíteni, ha számon kérnek egy ilyet rajtam. Elég nagy megszállottságra utal, hogy folyamatosan azt nézed a másik mikor elérhető, egyrészt. Másrészt, semmi közöd hozzá, hogy ő mikor ír vissza. Van nekem is olyanom, hogy csak felnézek, legörgetem a hírfolyamot, nevetek 1-2 cicás videón, és lelépek, mert nincs kedvem pötyögni, vagy elolvasni amit már huszadjára leír nekem az adott személy.

Dolgozd fel, hogy közöd nincs hozzá.

2016. nov. 28. 08:17
 13/16 anonim válasza:
91%
Szerintem,nem érdekled őt.csak úgy kényszerből ír vissza.
2016. nov. 28. 17:25
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
#7 vagyok. Nekem is van épp egy fiú, aki tetszik (de nem te vagy, mert ő nem hívott hétvégére sehova :D ), de ettől még, ha a munkahelyemen van 10 perc szünet, akkor változatlanul a barátaim és a családtagjaim üzeneteire válaszolok először, MIUTÁN kávét csináltam, cigiztem és elmentem pisilni. Érted már? Szerintem ez a viselkedés a lánytól nem ellened szól :)
2016. nov. 29. 21:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Van aki azért jár fel, hogy mások fotóit nézegesse, anélkül, hogy kommentelnél, esetleg nyomozzon valaki után.
szept. 22. 06:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha ilyen, akkor többet ne hívd programozni. Nekem is volt egy ilyen barinőm, nagyon megbízhatatlan volt, aztán többet nem hívtam sehová. Dumálni összefutottam vele továbbra is évi egy-kétszer. Meg üzentünk mindig egymásnak. Ámde mikor jött volna programra velem meg egy másik barátommal, nemet mondtam neki.
szept. 22. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!