Hogy hatna rátok ha egy számotokra kedves személy facebookon fent lenne napközben időközönként, de nem olvasná el az üzeneteiteket akkor, csak naponta egyszer-kétszer válaszolna?
Ha egy lány mondjuk csak naponta háromszor válaszol, de közben majdnem végig 'elérhető', akkor én sem nézem meg egyből, hogy mit ír, nem válaszolok egyből. Ha ő x időközönként ír (vissza), akkor én is ezt tartom. Ezzel tulajdonképpen a lány határozza meg a chatelés tempóját.
Remélem, tudtam segíteni. F18
Bocsmá', de mi közöd van hozzá? Én is az általad említett 'típusba' tartozom, és baromira tud idegesíteni, ha számon kérnek egy ilyet rajtam. Elég nagy megszállottságra utal, hogy folyamatosan azt nézed a másik mikor elérhető, egyrészt. Másrészt, semmi közöd hozzá, hogy ő mikor ír vissza. Van nekem is olyanom, hogy csak felnézek, legörgetem a hírfolyamot, nevetek 1-2 cicás videón, és lelépek, mert nincs kedvem pötyögni, vagy elolvasni amit már huszadjára leír nekem az adott személy.
Dolgozd fel, hogy közöd nincs hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!