Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen árak voltak Black...

Milyen árak voltak Black Friday-kor a Media Marktban, hogy egymást taposták az emberek?

Figyelt kérdés

Sajnos lemaradtam :( , de a TV-ben láttam, hogy X box one-ért verekedtek, sőt kettesével hordták ki a plazma tv ket.

Szóval kíváncsi lennék mik voltak a best buy elektronikus cuccok.

2016. nov. 27. 11:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
Én nem vásárolom halomra magam, csak mert Black Friday van és elvileg olcsóbb, mint máskor. Ha valamire nincs szükségem, akkor sem veszem meg, ha ingyen dobják utánam, ha szükségem van valamire, akkor meg folyamatosan figyelem az árakat, és nem csak a nagy üzletekben, hanem kb. mindenhol. A nyomtató ügyében pl. több ár-összehasonlító oldalt is leellenőriztem, az egész google-t végigkutattam, megnéztem eBay-en is, és úgy találtam rá arra az üzletre, ahol ténylegesen a legolcsóbban kaptam meg még szállítási költséggel is. Alapból kb. 30.000Ft körüli árakon van a legtöbb helyen az, amit kinéztem (jók a tapasztalataim azzal a típussal), a Media most 101Ft híján 28.000Ft-ért árulta csak a "Black Friday" alkalmából, a legolcsóbb helyen pedig szállítási költséggel együtt NEM AKCIÓSAN megvettem 25.000Ft alatt...
2016. nov. 27. 12:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én végig sétáltam néhány üzleten, de nem nagyon találtam semmit.

Egy fülhallgató jól jött volna, de nem vettem.

Nem vágott földhöz annyira ez az akció. Sony, ilyen telefonáláshoz való gombbal, 4 ezerről, 2500-ért, de nekem erre a gombra nincs is szükségem. Több meg nem volt akciós. Ez a media marktban volt.

A ruha boltokról tudok még nyilatkozni:

- tezenis: az ablakban 50%-os akciót hirdettek, bent néhány melltartóra volt 20%.

- Tally weilj - nagy kalap szar volt. Hirdetik az akciót, de a termékek ugyanannyiba kerültek.

- A new yorkerben, néhány régóta ott hányódó göncre volt akció, ami még az előző akcióból megmaradt.

- A H&M érte volna meg szerintem legjobban. Ott minden termékre 20% volt. De így sem volt semmi, aminek szükségét éreztem volna.

2016. nov. 27. 13:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát én Playstation 4-et akartam venni, és már kb. 1 hónappal előtte elkezdtem nézni az árakat az árukeresőn. Arra jutottam hogy nem túl nagy durranás ez a Black Friday. Előtte 3-4 héttel mindenhol 80-85 ezer körül volt, előtte 1-másfél héttel már gyorsan felvitték 90 fölé, és most Black Fridayon megint ott hirdették ilyen 82 ezrekért hogy OMG MEKKORA AKCIÓ, -15%!!! Szerintem még drágább is volt, mert Black Friday előtt még láttam 77 ezerért két helyen is, Black Fridaykor meg 82-nél kezdődtek. Végül reggel 6-kor felkeltem és sikerült egy 1 terás slimet megrendelnem 79-ért ingyen szállítással, azt is úgy hogy utánam már 20 perccel el is fogyott. Ez például nekem megérte, mert az 1 terás slimek 95 alatt nem igazán voltak kaphatóak mióta megjelentek. A Médiában 80-ért volt 500 gigás, az 1 terás meg 90 felett volt... Tehát tényleg csak nagyon óvatosan kell bánni ezzel a Black Fridayyel, mert ha nem figyelsz és elcsábítanak a nagy villogó -20%ok akkor még a végén rádsóznak valami olyat amit a Black Friday előtt 2 héttel olcsóbban megvehettél volna.
2016. nov. 27. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!