Milyen árak voltak Black Friday-kor a Media Marktban, hogy egymást taposták az emberek?
Sajnos lemaradtam :( , de a TV-ben láttam, hogy X box one-ért verekedtek, sőt kettesével hordták ki a plazma tv ket.
Szóval kíváncsi lennék mik voltak a best buy elektronikus cuccok.
Én végig sétáltam néhány üzleten, de nem nagyon találtam semmit.
Egy fülhallgató jól jött volna, de nem vettem.
Nem vágott földhöz annyira ez az akció. Sony, ilyen telefonáláshoz való gombbal, 4 ezerről, 2500-ért, de nekem erre a gombra nincs is szükségem. Több meg nem volt akciós. Ez a media marktban volt.
A ruha boltokról tudok még nyilatkozni:
- tezenis: az ablakban 50%-os akciót hirdettek, bent néhány melltartóra volt 20%.
- Tally weilj - nagy kalap szar volt. Hirdetik az akciót, de a termékek ugyanannyiba kerültek.
- A new yorkerben, néhány régóta ott hányódó göncre volt akció, ami még az előző akcióból megmaradt.
- A H&M érte volna meg szerintem legjobban. Ott minden termékre 20% volt. De így sem volt semmi, aminek szükségét éreztem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!