Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek? Túl halkan beszélek.

Mit tegyek? Túl halkan beszélek.

Figyelt kérdés

Vagyis hát nekem az normális hangerő ahogy beszélek,de úgy tűnik másoknak nem,mert sokszor kérdeznek vissza,mondják tanárok is hogy nagyon halk vagyok.

Tudok hangosabban beszélni,viszont azt nagyon erőltetnem kell,mert ha 1 mp-re nem koncentrálok megint "elhalkulok"...

2016. nov. 25. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez a helyzet velem is, de már kezd beállni, és nem érzem erőltetettnek :)

Csinálj úgy mintha ők lennének kissé süketek, lehet segítene.

Amúgy egy idő után viszont megszoknád, hogy hangosabban beszélsz, szóval szerintem csak szokatlan.

2016. nov. 25. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem szoronsz te egy kicsit? Onbizalmad rendben van?
2016. nov. 25. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Szorongsz*
2016. nov. 25. 18:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,akkor megpróbálom erőltetni hogy hátha megszokom...

Nem szoktam szorongani általában,max ha rengeteg ember előtt kéne beszélnem,de egyébként nincs rendben az önbizalmam. Xd

2016. nov. 25. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi?
2016. nov. 25. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
én is halkan beszélek
2018. márc. 29. 16:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Én már nem. Vagyis mostanra se lettem túl hangos, de normális hangerőn beszélek, már nem érzem erőltettnek, bár nem mondhatnám, hogy az önbizalmam is rendben van most már, de úgy látszik, nem ez volt a gond.
2018. márc. 31. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!