Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolnak egy lányról aki...

Mit gondolnak egy lányról aki jobban szereti az akciófilmeket mint a romantikusakat?

Figyelt kérdés
Jó, ez lehet hogy teljesen normális, de olyan furán érzem magam mikor nézünk egy elvileg nagyon szomorú filmet és körülöttem mindenki sír csak én nem... Mondták már h nincsenek érzéseim... Ez igaz? Meg én amúgy is, egy akciófilmet sokkal szívesebben megnézek mint egy romantikusat... Normális ez egy lánynál? Mert még soha nem találkoztam ilyennel. Csak én vagyok ilyen "szívtelen" vagy mi??
2016. nov. 21. 14:09
 1/9 anonim válasza:
Vagyunk egy jó páran.. ne aggódj. Én sem szeretem a csöpögős, nyálas filmeket.. meg úgy általában a romantikáért sem vagyok oda. Vagy mondhatjuk úgy is ,hogy nekem általában más számít romantikusnak mint a többségnek. Ettől még egyáltalán nem érzem kellemetlenül magam. Ahogy mondani szokták: Minden ember más :)
2016. nov. 21. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Én utálom a romantikus filmeket. Mi olyan különleges ezen? Teljesen normális.
2016. nov. 21. 14:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Amúgy nem különleges meg ilyenek, csak fura érzés hogy ebbe a témába a barátnőim között csak én vagyok a kivétel :)
2016. nov. 21. 14:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Én meg a horrort szeretem, és a barátommal mikor leültünk filmezni röhögtünk az emberevős jeleneteken mint két hülye egy vígjátékon. Nincsen ebben semmi fura, találj olyat akivel egyezik az ízlésed :) bár tény, könnyebb olyan fiút találni aki szereti az akciófilmeket mint lányt
2016. nov. 21. 14:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Olyan filmet néz az ember szivesen, ami hiányzik az életéből.

Mondjuk lehet olyan vonatkozása...ha mondjuk útálod a romantika filmeket, akkor talán félsz megélni az ilyen nőies érzelmeket.

Az akció filmeket a lányok a jó pasik miatt nézik, és persze nem csak ezért.

Az viszont elég érdekes, hogy egy úgynevezett"érző" romantikus filmeken zsepkendőt szorongató, azt állítja hogy neked nincsenek érzéseid, de ha neki vannak, hogy mondhat neked ilyet?

Ezt rejtélyes Számomra.

2016. nov. 21. 20:09
 6/9 mikeXxX ***** válasza:

Nekem ez kifejezetten tetszene hogy nem a csöpögős nyálas filmeket kell nézni hanem lehet akció filmet is nézni vele :)

!

2016. nov. 22. 17:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Figyelj.... rolam sem gondolna senki, hogy az Alien, a terminator es a eobotzsaru filmek a kedvenceim, nem is mondom senkinek... ez van. En is lany vagyok, a mjnkam is lanyos... es kinezetre sem gondolna senki ezt, mert erdekel a smink a trendi ruhak stb... de pl sosem neztem volna meg olyan filmeket h Pearl Harbor meg ezek...es mostanaban is csak a sci fit szoktam.m a mozikban, tvben meg a regi 90es evekbeli lklasszikusokat.... nincs ebben semmi
2017. márc. 26. 16:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyszer megneztem moziban a Lehetetlen cimu filmet, es nem sirtam, a robotzsarun barmikor tudnek. Nemtom ez van 😂 Utolso voltam
2017. márc. 26. 16:48
 9/9 anonim válasza:
Szia, hat igy hat evvel kesobb nem tudom miert valaszolok de amugy en is lany vagyok es szeretem a romantikus filmeket de egyszeruen filmen nem birok sirni barmilyen szomoru is legyen, szoval szerintem teljesen normalis hogyha nem sirsz egy filmen, nem ettol leszel "szivtelen" vagy "erzeketlen" hanem a tenyleges erzeseidtol fugg
2022. máj. 2. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!