Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok/nők! Miért néztek így...

Lányok/nők! Miért néztek így a férfiakra?

Figyelt kérdés

Utcán,tömegközlekedésen,akárhol vagyok ,szinte minden lány ,ha rámnéz,mérgesen néz rám.

Vagy csak én látom mérges kinézetűnek és csqk beképzelem magamnak,hogy lehet mérges valójábqn pedig nem csak olyan az arckinézete? Lehet,hogy mindenhol úgy néz?

Én gondoltam arra,hogy lehet mérgesek azért,hogy mit bámul a srác. Pedig én nem bámulok senkit soha,de mindenki olyqn,hogy egy pillanatra ránéz a másikra mert istenem,szemünk van. Ezt megérthetnék ablányok,hogy ez még nem bámulás. Ha velem szembe jön valaki,előre nézek és biztos,hogy ránézek arra az emberre egy pillanatra,legyen az lány,fiú,idős,fiatal stb,de mindenki ilyen.

Én azt veszem észre,hogy a lányok mérgesen néznek rám mindig,ha egy pillanatra rámnéznek.

Vagy ez az én butaságom,ahogy már írtam?

Vagy a lányok nem bírják elviselni,hogy egy pillanatra is ránéz egy férfi?

Ok. Sok rámenős pasi van aki lehet azért néz a lányra előszőr csak egy pillanatra is akár. Nagyon sok ilyen pasi van,de én nem vagyok olyan. Én biztos nem vadidegen lányt nézegetnék az utcán akit még sosem láttam,mert az ismerkedésnek van más módja ezzel tisztában vagyok,tehát én nem ilyen vagyok.

Nem vagyok gyönyörű srác de csúnya sem,mert tisztán öltözködöm,átlagos frizurám van.

Nem tudom miért néznek mérgesen a lányok.

Tőletek kérdezem lányok.

Miért úgy látja a fiú,hogy lányok ti mérgesen néztek rá? Vagy tényleg igaz? Ha igen miért???

A kérdésem nem kötekedésből tettem fel,hanem komolyan. Viszont nem értelek meg lányok titeket,egyikőtöket sem.

Elmagyarázzátok hogy van ez és azután talán mindent érteni fokgok.

Régóta megfigyeltem már amúgy ezt és gondoltam,most egy picit ráérek és itt az idő,fel teszem már ezt a kérdést.

2016. nov. 19. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert..

lányok: <26

nők: 26<

2016. nov. 19. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem paranoid vagy és szereted az összeesküvés elméleteket.
2016. nov. 19. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:
azé me a nézése mega járása
2016. nov. 19. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyikőnket sem értesz meg? Engem sem? Pedig azt hittem, bff-ek vagyunk :(

(Azt se tudod, kik vagyunk, honnan gondolod, h pont azt, aki olvassa, nem érted meg?)

A kérdésre válaszolva:

Nem tudom, mire gondolsz azáltal, hogy mérgesen néznek rád a lányok. Engem speciel nem zavar, ha egy fiú megnéz. Ha kb 25 alattinak tippelem, meg szimpi, akkor sokszor ránézek ên is, szeretek szemezni. Csak poénból is, erősíti sztem a női öntudatot :D Ha 25 és 30 kozötti az illető, akkor nem zavartatom magam, hadd nézzen, miért ne, de nem szemeznék. Ha affölötti pasik bámulnak, akkor takarásba állok, mert az marhára zavar. Ha ebből az enyhe célzásból nem ért, és továbbra is perverzen vigyorog, max akkor nézek rá csúnyán. De inkább rá se nézek, csak emelt fővel arrébb sétálok.

Egyêbként soha nem néznék rá ok nélkül mérgesen senkire. (Jó, ha előtte három nénit fellökött és random csajoknak beszólt, akkor direkt lövök fele egy gyilkos nézést, szálljon már magába, de a kérdésed alapján te nem ez a fajta vagy, szóval ezt csak zárójelbe írom.)

Szerintem csak beleképzeled a mérgességet a szemükbe. Vagy csak simán férfigyűlölő feministák keresztezik az utad, akik kb halálra ítélnének csak mert eggyel több testrésszel születtél.:D

Szerintem ne foglalkozz a problémával, teljesen felesleges ilyeneken törni a fejed.

16/l

2016. nov. 19. 19:30
 5/7 Sunshinedoll ***** válasza:

Én egyáltalán nem nézek a férfiakra az utcán, tömegközlekedésen se sehol :D

Szerintem te majrézol azon, ha egy nő nem vigyorog a képedbe, már biztos morcos. A nőknek nem kell mindig vigyorogniuk, úgy néznek, ahogy akarnak. Ne legyél ennyire üldözési mániás, biztos vagyok benne, hogy a lányok egy része nem is néz rád, legalábbis szándékosan biztos nem.

2016. nov. 19. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:

A kérdés miért nézel rá egy nőre. Dr Csenrus Tivadar vagyok, beavatott szellemi adjunktus, de ez mellékes, úgyebár (ha az volna miért írtam volna le)

Szóval azért nézel a nőre, mert csodálatos vagy azért, hogy gondolkozz valóban csodálatos lény-e.

A kettő között hatalmas űr van, mivel a kritikus nézés egyetlen lény sem tolerálja, támadásnak véli.

Nos valószínűleg te méregeted őket, bár nem biztos. Javaslom számodra egy mentális projekciós gyakorlatot, amely érdekessé teszi fizikai lényedet...

Néz rájuk, úgy mintha magadat látnád.

Ez egy energia-kakaóscsiga-rácsot materializál a destruktív gondolat-kalácsokra. Ez így komolytalannak hangzik, de nem az, hiszen a fonott kalács, egy metaforája, a férfi/nő gondolatának egysége, ha összhangba kerülnek, amikor érzi a belőled jővő kakaós-csiga strukturális deviziókat, miszerint - még tudattalanul sem ítéled el, mert az anyagi javakért több rajongással bír szívében, mint a mindent felborító szerelem mélysége iránt. Nem ilyen minden nő, ezért ne ízéld, ne vesd meg őket, hiszen nem ismerheted féltett reményüket, gondolataikat...és tudod, a belső a külső világodban látható...

Üdvözlettel Csernus Tibor Tivadar (munkanélküli)

2016. nov. 20. 09:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Hülyegyerekek..
2016. nov. 21. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!