Miért olyan idegesek a magyarországi emberek?
Kedves Kérdező,
sajnálom, hogy a kérdéseimből csak a kérdőjelet értetted meg.
Fontos átgondolandó kérdések - és nagyon is idetartoznak.
És én értelek már, nem is zavargok itt többet.
Ahol rendben van az #5 "A magyar a leggaládabb nép" -kijelentés, és le kell szólni József Attila versének idézését, ott nem tudok segíteni a megértéseben (márpedig én a gyakorira segíteni járTam), talán, amennyiben még iskolás vagy, akkor majd tanulsz erről, és hogy miért gazemberség egy népet gyalázni - nem te, nem dehogy, az #5, te csak elfogadtad, hogy ezt kijelentheti valaki, belepottyantatva az éterbe, had idegeskedjen az, aki eddig nyugodt volt, és tette dolgát.
Valószínű ezekre vársz itt a kérdésednél, hogy igazolják, innen hanyatt-homlok menekülni kell.
Nem is zavarok, nyilván jönnek majd százan és kórusban szidják a magyarokat, majd rátérnek a történelemre, az irodalom sem marad ki, a vallás sem, és mindenki boldog lesz ettől, és... és .... és
én pedig visszamegyek a versesköteteimhez, Arany Jánoshoz, József Attilához, Weöres Sándorhoz.
Így mindenki jó jár, abban a társaságban van, ahol jól érzi magát. Adieu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!