Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Heloooooo. Tudnátok nekem...

Heloooooo. Tudnátok nekem írni egy kicsit a skinhead-ekről?

Figyelt kérdés
Kinézet, életérzés, zene (vallás), stb.

2016. nov. 16. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
A tünetekből ítélve google allergiád van. Jó lenne, ha kivizsgáltatnád egy orvossal.
2016. nov. 17. 07:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!^^ De én a TI v3leményeteket olvasnám.
2016. nov. 17. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Akiket én ismerek, azoknak mindegyiknek kopasz a feje. Öltözködésben általában fekete cipő/bakancs, feketék nadrág, bomber, illetve harrington dzseki. Jellemző még a jobb oldalukon egy lánc felcsatolva.(Régen ezzel tudatták az utcákon, hogy ki jobb, vagy baloldali, értelem szerűen azon az oldalt hordták a láncot.)

Márkákban leginkább a Harcost, Lonsdale-t, Fred perry-t, Lacoste-t kedvelik. Zeneileg hazai, és nemzetközi skinhead, ns, és nemzeti rockot/metált szeretik.

A legtöbbjük pedig egyértelműen keresztény.

Egyébként egy normális értékrend szerinti életet élnek.. Elítélik a drogokat, a fajkeveredést, hazaszeretőek, foglalkozatja őket a politika, rendezvényeket szerveznek, túráznak, rendszeresen sportolnak, de azért belefér néhány görbe este egy egy jó kis koncert után.. :)

2016. nov. 19. 08:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) Nagyon sokat megtudtam belőle. Te is az vagy?
2016. nov. 20. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
Mondhatni.. :)
2016. nov. 20. 22:45
 6/7 RASH39 ***** válasza:
Te bonehead vagy!
2018. júl. 7. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:

RASH39

Te mégis milyen oldalon, vagy közösségtől hallottad ezt? És ha az utobbi, akkor mégis melyik városban, vagy földrajzilag hol? Mert már láttam párszor tőled ezt, és nem így tudom. Én dél-nyugaton élek, és a köreinkben a skinhead kopasz, a bonehead meg nem, de ugyan azt vallja alapjáraton.

2021. jan. 30. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!