Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A másik nemtől csak akkor...

A másik nemtől csak akkor lehet segítséget kérni, ha adok valamit cserébe?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem ebből az oldalból kell kiindulni, de rengeteg férfitől olvasom, hogy segített a lánynak, és az mégis lesz*rja.

Nők szoktak tőlem segítséget kérni, én is tőlük. Pl. egy magas lányt megkértem könyvesboltban, hogy vegyen le egy könyvet, egy másiknak meg segítettem pár dobozt bepakolni a liftbe. Nem ismertem őket.

De ha férfi segít nekem vagy kérek segítséget, akkor valami "jár" cserébe? Tisztán nem lehet segíteni?

2016. nov. 15. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
igen a férfit minimum le kell cuppantani cserében.így illik.
2016. nov. 15. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez hulyeseg. Mar bocs.
2016. nov. 15. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én se érten. Ráadásul ilyen piti dolgok után. Még ha hullát csempészni segít az ember akkor azt mondom oké, jár cserébe valami. De ilyen kis dolgok után annyi hogyha legközelebb ő kér meg hasonlóra akkor te is teljesíted. Nem több.
2016. nov. 15. 16:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem drágám, ha egy ember segít neked akkor jár neki valami cserébe, nyilván segítséggel arányosan, ha leveszik neked a könyvet elég egy köszi nagyobb szivességet meg viszonozni illik nagyobb dologgal. Ne akarj szexista kérdést csinálni abból, mai egyszerű hálátlanság/bunkóság kérdése.
2016. nov. 15. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:
A köszönöm elég ;)
2016. nov. 15. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!