Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mindig a tetoválásról...

Miért mindig a tetoválásról dumál nekem a barátnőm mit lehet mondani neki ilyenkor, de most komolyan?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom már az agyamat eldobom, de egyébként nem csak ő ilyen mindenki aki csinált magának egy tetkót folyamat csak azzal van elfoglalva meg onnantól kezdve valami egyéniségnek érzi magát -.- huu, de a lényeg már nagyon unom.

így viszked meg úgy, és ez a téma egésznap hát de őszintén ki a f**t érdekli, amúgysem vagyok valami nagy tetoválás fan de most nekem mit kéne csinálnom de tényleg attól ,hogy van rajta egy tetoválás nem fogom másképp kezeli őt sem meg a többi embert sem.

De egyébként nem vagyok valami nyerő szériában, mert akárhova elmegyek folyamat a haverjaim is mutogatják hát de MI A F**NAK???, de most tényleg mondja már meg valaki, hogy mit éreztek ilyenkor (ha valaki volt így) rohadt zavaró...24f

2016. nov. 11. 15:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem csak te reagalod tul. Mindenki aki csinaltat tetkot megmutatja a tobbieknek hogy dicserjek egy kicsit. Ha meg unod csak bolints egyet es le van tudva. Ha meg a csajod csak errol beszel es nem most csinaltatta akkor mielott elkezdene nyomj valami mas dumat. Csak megszokja. :D
2016. nov. 11. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!