Hogy legyek egyszerre rambo meg einsten ami a nőknek kell?
Nem túl életszerű, amiket írtál :)
Soha nem támadtak meg. Azért, mert valaki tetkós, izmos, még egyáltalán nem biztos, hogy megfelelően tud reagálni egy veszélyhelyzetben. Egy veszélyhelyzet megoldásához nem biztos, hogy fizikai erő kell.
De szerencsére még semmi ilyen durva helyzetbe nem kerültem és szerintem nem is hétköznapi dolog, hogy valakivel ilyen történne. Az meg pláne nem hétköznapi, hogy ezért kiszeret valaki a párjából.
Amikor az ember megszeret valakit, az úgy egészében szereti meg. És azért nem is ilyen szélsőségesek az emberek, hogy aki jól néz ki, az biztosan buta. Na meg miért csak a tetkós izmos nézhetne ki jól? És nem feltétlenül okos, akinek visszafogott a külseje. Ezek csak általánosítások.
De úgy általában hasonló emberek találnak egymásra. Akinek a külső fontos, az azt nézi, de nyilván akit választ, annak is ez a fő szempont.
Miért kéne a férfinak tudnia mindent lefordítania? :D Ez nem a férfiakhoz rendelt tudás, a fordítás.
Ezermester? Akkor mire vannak a szerelők??
Ennyi erőből én is írhatnám, hogy egy nőnek gyönyörű modellkinézetűnek, szuper háziasszonynak, fantasztikus anyának kell lennie egyszerre és közben még a munkájában is legyen sikeres, legyen nagy melle, hosszú lába és hosszú haja, szülés után is tökéletesen feszes hasa és sima bőre. Ezt várják el a férfiak. De nem ezt várja egy normális ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!