Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 170 cm nagyon magas egy lánynak?

170 cm nagyon magas egy lánynak?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, és mivel gondolom nőni fogok, ezért kérdezem. Anyát nem nőttem még túl, ő 178 cm (de nem is szeretném).

Túl fogom nőni őt? Már megjött a mensim, és valahol azt olvastam, hogy utána már csak 2-3 centit nőnek a lányok átlagban, de max 5-öt. Ja, és tavaly óta 2 centit nőttem, de akkor még nem volt meg.

Szóval a kérdésem az, hogy 170 cm nagyon magas-e, és túl fogom-e nőni anyát?

2016. nov. 7. 16:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
Gratulálok a szüleidnek!
2016. nov. 7. 17:14
 12/18 anonim ***** válasza:
35%

galaxys4 nevű felhasználó válasza: "170 cm nem magas egy nőnél, pont jó."

#3 válasza: "A 170 cm egy 13 éves 7. osztályosnak, az magas."

galaxys4 nevű felhasználó válasza: # 3: Tényleg? Ki gondolta volna???

Erre mondom én, hogy galaxys4 egy hülye!

2016. nov. 7. 17:21
 13/18 anonim ***** válasza:
16%
Kedves kérdező! Tőled meg a többi lány gyk-s kommentelőtől is szépen kérdezném, mert tényleg nagyon nem értem. Mégis mi a fenének zavar benneteket lányokat, hogy esetleg magasak lesztek, +175 vagy akár +180 (utóbbira sztem azért nincs esélyed). Én is 170 vagyok csak srác és 22 éves és a fél vesémet/életemet szívesen odaadnám a te kellemes "problémádért". Már 170 centisen is simán elmehetsz majd modellkedni, de efölött meg aztán pláne. Társkeresésben meg szintén nem fog problémát jelenteni, mivel nálatok úgy is 180-nál kezdődik a férfi (ahogy szoktátok mondani), szóval ezen sem kell parázni. De ennek tudatában, akkor mégis miért zavar mondjuk téged a magasságod? Gondolom a fenti sorokat, nem tőlem hallod először.
2016. nov. 7. 17:35
 14/18 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszadó!

Engem alapjábavéve nem zavarna, ha nem jönne minden osztálytársammal a magasságommal. Van egy velem egymagas lány az osztályban, de a többi mind 165 cm alatt van kb. Az összes fiú se ért még utol, bár ők tudom, hogy később kezdenek el nőni.

2016. nov. 7. 17:55
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

" Jobb, ha tudod. És még nőni is fog."

Erre írtam azt te szerencsecsomag. Ha már idézed amit írsz vagy írok legalább az egészet másolnád be! Ami privátot nekem írtál minősíthetetlen és magad írtad le.(és a szüleidet akik embert faraghattak volna belőled, de nem tették)

2016. nov. 7. 18:00
 16/18 anonim ***** válasza:
37%

"Már 170 centisen is simán elmehetsz majd modellkedni"

Nagy karrier! :DDDDDDDDD

2016. nov. 7. 18:08
 17/18 anonim ***** válasza:
37%
Rosszul tudod, a fiúk is elkezdenek már ebben a korban nőni, csak agyilag nem tudják utolérni a lányokat. 13 évesen 185 centis vagyok.
2016. nov. 7. 18:10
 18/18 anonim ***** válasza:
33%
Sztem nem rossz ez a magasság, hidd el ha 150cm lennél akkor meg törpének éreznéd magad. És Túl fogod nőni, mert, ahogy anyukád öregszik, egyre alacsonyabb lesz.
2016. nov. 8. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!