Mit kellene csinálnom, hogy ne csússzon ki az idő a kezeim közül, több energiám legyen, stb?
Az időhiányra a legjobb a beosztás. Úgyis mondják, hogy mikor miből írtok, akkor írd fel egy naptárba és oszd fel a tanulnivalót.
Próbálj erőt venni magadon, ha nekiállsz tanulni és csak azzal foglalkozz.
A lelki bajaidnak lehet a környezet változás is az oka vagy csak jobban kijön. Félév végére azért kialakulnak a barátságok, megnyílik az ember stb, de ha utána sem látsz javulást, akkor igazából nincs ötletem mit lehetne ezzel kezdeni.
Amit leírtál abból az jutott eszembe rögtön, hogy el kellene neked egy kis vitamin - tuning....
Lehet, hogy szimplán a szervezeted valamilyen hiányban szenved, ami kihat mindenre. Nekem volt már ilyen! És egy kis vitaminkúra nagyon jót tett. Már 1 hét után kezdtem jobban érezni magam, energikusabbnak. Próbáld ki, veszíteni nem fogsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!