Milyen tulajdonságok es kinézet jut eszetekbe a Gábor es a Dávid névről?
Öcsém Dávid. Tényleg kicsit lusta 🙂
Én Gábor vagyok és egyáltalán nem vagyok mackós 😅 sőt
Viszont szeretek a középpontban lenni. Akkor érzem jól magam, ha adott dolgokról minél többet tudok és olyanokat csinálhatok amit más nehéznek vagy "lehetetlennek" tart. Nem tudom a nevemhez van-e köze.
Dávidról nekem alacsony és szőke jut eszembe. A Gáborról magas és vékony. De persze csak azért, mert a legtöbb Dávid és Gábor ismerősöm ilyen:D
Tulajdonságot nem tudnék mondani, annyira különbözőek:D
vegyes,mert mind a két névről jut egyembe dagadt,vékony,okos,buta,magas,alacsony,lusta,szorgalmas,stb.
Egy keresztnév alapján nem lehet tudni semmit,csak képzelődés kérdése az egész.
Gábor - öcsémnek ez a neve, nem tudok tőle elvonatkoztatni. Szóval egy átlagos testalkatú, rövid sötét hajú, golyófejű, kicsi szájú, nem túl igényes srác jut eszembe, aki emellé még hisztis és nagyképű is. A humora az egyetlen értékelhető dolog benne.
Dávid: viszonylag magas, jó kiállású srác, minimális izommal, rövidebb, de jól beállított világosbarna hajjal és egyszerű, de igényes öltözékkel. Belsőre meg: jó fej, kedves, vicces, nem túl egyedi, de nagyon szerethető, alkalmazkodóképes.
Nagyon sok Gábort ismerek, általánosítva jó humorú, kicsit ironikusak. Minden hülyeségben benne vannak a poén kedvéért. Szőkék vagy világosbarnák.
A Dávidok nagyravágyóak, kicsit beképzeltek, magasok és sötét hajúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!