Hogyan tudnám pár héten belül feltornázni az önbizlmamat a nulláról?
Figyelt kérdés
2016. okt. 30. 15:02
1/5 anonim válasza:
Én mikor ilyen helyzetben voltam, vettem pár elég jó ruhát és "beöltöztem" egy olyan embernek, aki tele van önbizalommal, mert bármit megtehet. Nézegettem magam a tükörben és egy kicsit tényleg átragadt belőle rám is. A semminél legalábbis több lett.
2/5 anonim válasza:
Ha megérted, hogy minden ember ugyanannyit ér és csak emberek vagyunk, nem kell különcködnöd, hogy valaki legyél.
Az 1# módszere azért nem jó, mert amit ő csinált, azt nevezik "jelmeznek" vagy "álönbizalomnak", ha ódivatú ruhaba lenne, ugyanúgy visszaesne az önbizalma. Arról ne is beszéljünk, hogy ez csak fokozza a megfelelési kényszert.
3/5 anonim válasza:
ha fiú vagy és pénz is hajlandó vagy bevetni az ügy érdekében,akkor abban az 1 hétben minden nap dugj meg egy lakásos örömlányt.
a hét végére rocco-nak és mindenre képesnek fogod érezni magad.
4/5 anonim válasza:
Képzeld el.
(vagy tegyél le valamit az asztalra)
5/5 anonim válasza:
Elkezded magad elemezni.
Nem kell hozzá 1 hét se ha jól csinálod.
Írj rám s segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!