Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti a csendben szenvedők...

Ti a csendben szenvedők vagytok, vagy kipanaszkodjátok magatokat?

Figyelt kérdés

2016. okt. 26. 22:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én többnyire próbálom megtartani magamnak, viszont szenvedés helyett vagy a túllépésen vagy a megoldáson gondolkozom.

Az alábbiak jutnak eszembe ilyenkor:

- Miért érdekelne bárkit a problémám?

- Másnak is van ezer gondja, lehet hogy sokkal nagyobb.

- Engem sem érdekel más gondja.

- Ha meg is hallgatom, akkor sem leszünk előrébb, én ugyanúgy nem fogok vele foglalkozni.

- Ha el is mondom, akkor is probléma marad, amit meg kell oldani.

- Szerintem nem is várható el, hogy mások viseljék a panaszainkat, gondjainkat helyettünk.

- Mindenki jobban szeret egy pozitív, vidám embert, mint egy ideges, nyűglődő, panaszkodót.

Ráadásul alapból kétféle problémát határozok meg:

- Egyik, amin nem tudok változtatni, például nem tetszik egy feladat, de el kell végezni, akkor csendben maradok és próbálok túlesni rajta. Vagy csak együtt élni a dologgal.

- Másik amin lehet változtatni és panaszkodás helyett a megoldásokat kell keresni.

2016. okt. 26. 23:05
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
Ezek szerint az a szerencsétlen vagyok, aki mindig kifogja a panaszkodókat. Ami nem baj, normális kereteken belül. Az ilyen magamba fojtom emberekben nem bízom. Egyszer robbannak.
2016. okt. 26. 23:05
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Ha már nagyon nem bírom, akkor elszoktam mondani másnak is (családtag, ilyesmi).
2016. okt. 26. 23:11
 14/18 Ntmlan ***** válasza:
Olyannak mondom el akiben megbízom, de nem panaszként vagy nyafogásként adom elő, hanem problémaként, amit mihamarabb meg kell oldani és akkor segít. A barátokat sem terhelem a rossz kevdemmel és nem keserítem senkinek a napját. :)
2016. okt. 27. 02:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Csendben szenvedő illetve néha az, aki meghallhatja a panaszkodókat ><

Nem is mondanám el senkinek a problémáim, mert legutóbb mikor így tettem napokig gondolkoztam azon, hogy el kellett volna e hogy mondjam, vagy sem. Nem, nem kellett volna. Azóta furán érzem magam

2016. okt. 27. 06:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Problémától függ, amikor már nagyon kivagyok akkor mondom, de általában, csak a barátomnak.
2016. okt. 27. 10:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Csendben, soha nem mutatom ki és beszélek róla.
2016. okt. 27. 19:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Csendben szenvedő vagyok, de egy bizonyos személynek panaszkodok. Kicsit olyan keverék...
2016. okt. 27. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!