Miért lett divat a lányos viselkedés fiuknál?
Mostani tinédzser fiuk teljesen ugy viselkednek mint a lányok sőt még a sminknek sem mondanak nemet néhányan annyira undoritó...
Olyanok mintha eljátszanák hogy ők lányok akik a nagyrészük lenéző is tiszta nevetség ..alig találni férfias fiúkat ..
"a nagyrészük lenéző is"
Miért, te nem vagy az, te nem nézed le a mondjuk nem izmos fiúkat?
Hát igen sok köztük a bu'zis...
De az elsőnek is igaza van
Múltkorába elcsíptem egy szaftos mondatot valami kiscsajtól, aki elég felháborodottan beszélt néhány fiúkáról, idézem. "ezek a fiúk akkora buuzziik, nem tudnak még baaszni sem rendesen és állandóan nyavajognak"
Sétálás közben ahogy ezt így elcsíptem, még hátra is fordultam, és mondtam, hogy ejj, az kemény. :D De hát most igazából min csodálkozott? A férfi eddig sem a fiúknál kezdődött, de viszont az, hogy már egyes férfiakon is úgy tapad a farmer, hogy hátulról az ember kajak nőnek nézi őket, na az már durva... Nem tudom ezeknek mi van a lábuk közt, vagy mi nincs, de már lassacskán tranzinak is lehetne őket hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!