Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mást is annyire zavarnak a tv...

Mást is annyire zavarnak a tv reklámok?

Figyelt kérdés

Sosem voltam nagy tv-néző de már szinte egyáltalán tudom nézni. Csak bizonyos műsorokat nézek de ott is max 10 perc után jön a reklám. Az előbbi reklámblokkban egymás után négy gyógyszerreklám volt, így 4x hallgattam végig a "kockázatokról és mellékhatásokról " szöveget amire csak egyet tudok tenni, kikapcsolni a tv-t.

Nem gáz mert kikapcsolom, nagy dolog. Csak furcsálom mért zavar ennyire amikor emberek milliói meg mosolygva nézik. Én lettem ilyen háklis?

30F

2016. okt. 24. 20:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen a fluimucil az már tényleg túlzás, nagyon aggresszív.

Hát köszönöm a válaszokat akkor úgy látom nem vagyok ezzel egyedül.

Pedig gyerekkoromban még hogy szerettem tv-zni, főleg este együtt a szüleimmel.

Ez van, változik a világ.

2016. okt. 25. 19:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezért sem nézek már kb 5 éve tv-t. :D

Ha másoknál látok mindig csodálkozok hogy ők hogy bírják ezt a felesleges zajt, és ugyanazt az unalmas tartalmatlan szöveget ennyiszer hallgatni.

Tehát semmi gond nincs veled nyugi :D

2016. okt. 25. 20:22
 13/13 anonim válasza:
Undorito valamit nem kéne összefogóan tenni? Pl igy is egyre kevesebben néznek tv-t ezt nem érzékelik a közvetitők? Reklam nelkul vagy sokkal ritkabb reklamokkal lehet sokkal nagyobb nézetség lenne. Ha összefogóan nem tévéznénk akkor talán ellehetne érni valamit... bár sokaknál csak megy a tv háttérzajnak aztán az is benne van a nézettségi statisztikába...
2020. jan. 3. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!