Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az Amerikába kikerült magyarok...

Az Amerikába kikerült magyarok beképzelté, dicsekvővé, és nagyképűvé válnak? Én eddig csak ezt láttam a facebookon. Buli, kocsik, party itt minden király! Ennyir jól megyen ott az élet?!

Figyelt kérdés

2016. okt. 23. 16:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

Amit leírsz, az nekem mind boldogság.

De most mit vársz el tőle? Hogy adjon neked valamit?

2016. okt. 23. 17:05
 12/20 anonim ***** válasza:
59%

Megnéztem, ez egy teljesen normális adatlap. Lefényképezi a kajáját, meg amit vesz. Teszem hozzá, nem olyan "menő" az a hely, ahol műanyag villát adnak a kajához.

Elmész a Váci utcára és környékére, ott is fényképezhetsz kaját.

2016. okt. 23. 17:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Úgy látom kár volt kiírnom a kérdést,és kár volt privát üzenetben megmutatnom,hogy kiről írtam.Azt is megírtam neked 12-es,hogy van olyan tartalom amit nem látsz.Az az autó a saját autója a lánynak a képen....Kimegy amerikába ahol munkát sem vállalhatna túrista vízummal,és 1,5hónap után vesz egy Ford Mustángot...És a többi dolog amiről csak én tudok ! Ez a nő pénzt fényképezett le és azt tette fel a facebookra,és most nem arra a szerencse 1 dollárosra gondolok ! Na mindegy nem értesz meg.
2016. okt. 23. 17:53
 14/20 A kérdező kommentje:
Toivábbra is csak annyi a kérdés hogy akik kikerülnek amerikába azoknak a többsége felvágóssá,magamutogatóvá,és dicsekvővé válik ? Mik a ti személyes tapasztalataitok.
2016. okt. 23. 17:55
 15/20 anonim ***** válasza:
86%
de mit pattogsz ezen? neked nem mindegy? mi vagy te? valami erkölcscsősz?
2016. okt. 23. 18:26
 16/20 anonim ***** válasza:
61%
Screencap
2016. okt. 23. 19:02
 17/20 anonim ***** válasza:
81%
Ennyire szar életed van, hogy egy névtelen oldalon, névtelen emberekkel kell megbeszélned hogy irigykedsz egy névtelen nőre akit Facebookon láttál...?
2016. okt. 23. 19:17
 18/20 A kérdező kommentje:
Mindegy most már nem érdekel.A saját kérdések közül is törlöm a kérdést.Az első válaszoló válasza volt a legjobb !
2016. okt. 23. 20:42
 19/20 anonim ***** válasza:
74%

'Kimegy amerikába ahol munkát sem vállalhatna túrista vízummal,és 1,5hónap után vesz egy Ford Mustángot'

Au pairkedést speciel vállalhat például, ha hallgató, de egyébként is van rá lehetőség. Vesz egy Ford Mustangot? És? Honnan veszed, hogy az ottani fizetéséből vette? Lehet, hogy itthon is már rég meg tudta volna venni. Amit te itt levágtál az amúgy tényleg nettó irigység.

2016. okt. 24. 16:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Az autokat az usában olcsón mérik,és nem kell hetekeig/napokig várni amig megjönnek papirok...fizetsz és viszed.

A magamutogatásról azt érdemes mutatni amink van,ha nincs semmi különös dolog a birtokunkban akkor nem érdemes mutogatni.

Lehet nyert valami szerencsejátékon.

Pénz fényképezés,kaja,buli,stb ez ma a trendi.

2017. márc. 19. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!