Az Amerikába kikerült magyarok beképzelté, dicsekvővé, és nagyképűvé válnak? Én eddig csak ezt láttam a facebookon. Buli, kocsik, party itt minden király! Ennyir jól megyen ott az élet?!
Amit leírsz, az nekem mind boldogság.
De most mit vársz el tőle? Hogy adjon neked valamit?
Megnéztem, ez egy teljesen normális adatlap. Lefényképezi a kajáját, meg amit vesz. Teszem hozzá, nem olyan "menő" az a hely, ahol műanyag villát adnak a kajához.
Elmész a Váci utcára és környékére, ott is fényképezhetsz kaját.
'Kimegy amerikába ahol munkát sem vállalhatna túrista vízummal,és 1,5hónap után vesz egy Ford Mustángot'
Au pairkedést speciel vállalhat például, ha hallgató, de egyébként is van rá lehetőség. Vesz egy Ford Mustangot? És? Honnan veszed, hogy az ottani fizetéséből vette? Lehet, hogy itthon is már rég meg tudta volna venni. Amit te itt levágtál az amúgy tényleg nettó irigység.
Az autokat az usában olcsón mérik,és nem kell hetekeig/napokig várni amig megjönnek papirok...fizetsz és viszed.
A magamutogatásról azt érdemes mutatni amink van,ha nincs semmi különös dolog a birtokunkban akkor nem érdemes mutogatni.
Lehet nyert valami szerencsejátékon.
Pénz fényképezés,kaja,buli,stb ez ma a trendi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!