Hogyan vehetném rá magam az önállóságra?
Én is hasonló vagyok annyi külömbséggel, hogy már elég sok helyen dolgoztam. Igazából el kell kezdened élni...szerintem te is az a típus vagy, hogy álomvilágban élsz és nem a realitás talaján mozogsz (mégha látod is azt). De egyáltalán nem ítéllek el, mert szimplán csak annyi dolog történt ,hogy a szüleid nem tanítottak meg arra hogy ha elakarsz érni valamit azért bizony szopni kell, de dettó én is ilyen vagyok.
Akkor kezdtem el felfogni azt, hogy ha akarok valamit azért tennem kell amikor bennem is először megfogalmazódott az a kérdés ami most benned...amúgy nem kell stresszelni, mert az élet hozza magával azt hogy önnálónak kell lenned.
Először is fogd meg magad , és keress munkát (lehet, hogy szar lesz) de bármikor változtathatsz, és ahogy elnézem a mostani helyzeteden akár egy negatív tapasztalat is pozitív hatással lehet.
Nem kell félni a külvilágtól úgymond...kicsit legyél magaddal szemben meg a világgal szemben is "harciasabb".
De egyébként nincs veled olyan nagy probléma mint ahogy látod. 24f
Keress munkát,dolgozz.
Takaríts otthon...ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!