Minden idosebb ferfinek tetszenek a tini lanyok?
Hát, a kérdés összetett...
Először is minden férfinak tetszenek a csinos fiatal lányok. Ezt felesleges vitatni.
A kérdés az, hogy megreked ez a vonzalom az esztétikai élmény szintjén, vagy tovább is lendül nyálcsorgatásba.
Középkorú férfi ismerőseim többsége (!) nem tud nőként tekinteni egy 20 év körüli, vagy alatti lányra, már csak azért sem, mert nekik is ilyen korú gyerekeik vannak. No meg azért, mert egy értelmes férfi számára a külsőn kívül más tényezők is szerepet játszanak a vonzalomban, például szellemi társra is vágynak egy nőben, és lehet bármilyen értelmes is egy tinilány, akkor is tini.
Egyszerűen máshol tart az életben, és ez így van jól.
Az ilyen dudálgatós, füttyengetős barmok pedig egyenesen tárgyiasítják a nőket/lányokat. Nem érdemes velük foglalkozni!
És nyugi, nem, nem minden férfi ilyen. Még legbelül sem.
Hasonló a szituáció mint a #2-nél, csak nem vagyok tanár, és még csak lányom sincs. (két majdnem nagykorú fiam van).
Bennem srm mozgatnak meg semmit 28 év alatti nők/lányok, pedig nyílt és szabadszájú, "gátlásoktól mentes", szexmániás" pasi vagyok...
(Egyedül nevelem a srácokát, tehát pár nélkül írtam ezt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!