Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudok emberek közé...

Miért nem tudok emberek közé sehova menni, csak otthon érzem jól magam?

Figyelt kérdés

-Igazából szeretnék én is társaságban lenni ilyesmi, de abban a városban ahol élek már lassan mindenkit megismertem, és fordítva is így van tehát mindenki tudja az én piszkos múltamat úgymond , és én is tudom mindenkiét.

-Engem még annyira nem is zavarna ,de tudom ha valahova elmegyek akkor úgyis előkerülök mint téma az emberek között és azt már nagyon nem szeretem.

-A munkahelyekk is problémáim vannak ,de csak az alapvető dolgok miatt az egyik az, hogy nem sok lehetőség van, és ami van is az tényleg valami röhejes fizetésért kb szakadj meg meló, de teljesen mindegy mert akkor is elszoktam eddig menni minthogy itthon üljek egyedül kb. Igazából a megakadályoztó dolog ebben ,hogy az összes helyen majdnem dolgoztam már a városban ..és hát elég sűrűn szoktam váltogatni őket, de csak azért mert szeretem a változásokat persze ez a legtöbb embernek úgy jött le , hogy nem szeretek dolgozni és normális helyre nem vennének fel jelenleg.

Párkapcsolati téren pedig úgy vagyok ,hogy nincs senkim igazából csak néha elszoktam valahova bár tényleg 2 hónapja még az utcára se tettem ki a lábam..na és ott szoktam találni valami egy alkalmas egyént, mert tudom hogy egy komoly párkapcsolat stabil élet nélkül nem megy.

Tényleg nem szeretek az emberek között lenni ráadásul olyanok között akik már ismernek, mert mintha megkéne felelnem nekik legalábbis azt sugalják, és hiába mondom hogy leszarom akkor is zavaró.

Régen testépítésel foglalkoztam , és már nem nézek ki úgy mint régen mindig a fejemhez vágják "MIÉRT NEM GYÚRSZ mint régen stb ilyen retardált dolgok"

"Miért nem csinálod ezt az a helyedben ,én ezt csinálnám" -persze az ő élete totál más mint az enyém.

"miért nem veszed meg ezt meg azt...most mondjam azt neki ,hogy perpill a szüleimmel élek?"

Szóval értitek amúgy 3 hónapja nem igazán voltam nagyon sehol, és nem is nagyon szándékoznék :/ nagyon nem érzem jól magam így sem ,de tudom hogy ha ezek az emberek között lennék talán még rosszabb is lehetne. Szerintetek mi lehet baj? mit kéne tennem? 23f

2016. okt. 17. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Tényleg sok a retardált, ez a baj.erre nincs gyógymód.Ja, vagyis egy van: fülhallgató....
2016. okt. 17. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem mindenki szeretné fülhallgatóval a fülében leélni az életét. Én is mindig az egyedüllétet választottam, mert nem szerettem megfelelni. Nem a törvényeknek, hanem úgy az embereknek, hogyha velük voltam. A suliban nem volt velem baj, de ha mondjuk mások lementek a boltba, akkor vagy 5-en 6-an voltak, én meg untam azokat, amiket ők szórakozónak találtak, vagy amiket éppen csinálni szoktak. Hiába voltak haverok, nem mentem le velük a boltba, mert egyszerűen nem volt kedvem hozzá. Jobban is jártam, mert a többségnek halál unalmas a társasága, attól független hogy agresszív-e vagy sem, tehát az unalom onnan fakad, hogy egyszerűen nincs kedvem hozzájuk meg ahhoz, amit csinálnak. nem érdekfeszítő a társaságuk. Általában egyedül valamit kitalálok, képzem magam, kitűzök célokat.
2016. okt. 17. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon magadra veszel mindent.

Nem biztos, hogy bántónak szánják, hogy miért nem gyúrsz, stb.

Sokan úgy érzik, hogy akkor is mondaniuk kell valamit, ha semmi különös mondanivalójuk nincs. Aztán ez jutott először rólad eszükbe.

23 teljesen érthető, ha a szüleiddel élsz.

Egyébként semmi gond azzal sem, hogy most nincs kedved eljárni sehova. Vannak ilyen időszakok. Egyébként az ősz-tél tipikusan ilyen. Ilyenkor lenyugszunk. Nem vágyunk annyira elmászkálni, inkább magunkba fordulunk. Mármint nem negatív értelemben. Hanem többet foglalkozunk magunkkal, a saját érzéseink megértésével.

Szerintem foglald el magad. Olvass el egy jó könyvet.

De ha lesz valami program, ahova szívesen elmennél, akkor nem kell mindig otthon ülni.

Szerintem neked egyébként most a munka hiánya miatt lett ennyire rossz kedved.

De tessék erőt venni magadon. Ha semmi dolgod, akkor is menj ki egy kis sétára, elmenni boltba segíteni bevásárolni a szüleidnek, ügyet intézni. Minél jobban begubózol, annál nehezebb lesz a munkakeresés is.

Munkában ne válogass. Kezdj el valamit, akkor is ha nem álmaid munkája. Aztán majd lesz jobb. De a semminél mégiscsak jobb, ha csinálsz valamit.

2016. okt. 17. 13:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , és # 3/3 nagyon sokat segítettél, de komolyan! :)
2016. okt. 17. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!