Mi a kedvenc disney meséd? Nekem a mackótestvér, és a Lilo & Stitch. Pixartól meg toy-story és shrek. Toy Story 3. részén mindig sírok, én ugyan nem adtam oda másnak a kedvenc játékaimat, és néha veszek is, mert szeretem a játékokat.20f
Sokat szeretek, főleg a régebbi klasszikusokat. Susi és tekergő, Macskarisztokraták, Ariel, Pocahontas, Szépség és a szörnyeteg, Aladdin. A Pixartól a Némót, a Fel!-t és a Szörnyt Rt-t szeretem. A Toy storyt oviban láttam, és rosszul lettem tőle, hánytam, és nem voltam hajlandó tovább nézni úgy féltem. Azóta sem akarom megnézni.
23L
Picikét ciki lehet ha valakinek a gyermekkora egész életen át tart. Gondolom plüsscica, meg meleg cukros tej nélkül már aludni sem megy:D:DD
Nem háborog senki semmin... bár ilyen kaliberű emberektől pontosan ezt az értelmi szintet várom el:D
Is nem is Pixar!!!
Egyepkent az osszes enis jatszok meg sot kepzeld en nem hogy katszok en meg a Moziba is meg nezem a legujabb Disney meset legutobb a Verdak 3-on voltam de azt hiszem a Frozen orok Classicus meg a Lion King. Is mivel Feminista vagyok ezert termeszetesen Mulan ja is a komoly elkolcsi talmanyokkat biztositott Nottre Dami torony orol se feletkezunk meg azert szerintem.
18/L
Pixar: Szenilla nyomában
Disney: 1.Oroszlánkirály, 2. Mackótestvér
Dreamworks: Shrek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!