Más is elképzeli néha, hogy megfojtana valakit akit nem szeret?
Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 18:21
1/6 anonim válasza:
Én azt szoktam elképzelni, hogy levágom a fejét egy katanával.
2/6 anonim válasza:
Az emberek sokszor elképzelik, hogy kinyírják azt, akit utálnak. Ez egy szokványos dolog. Azokat meg is értem, akiket ok nélkül bántanak.
3/6 anonim válasza:
Megfolytani konkrétan nem. Nem akarnék hozzá érni, ha érted mire gondolok.
Igyekszem távolságot tartani azoktól akikkel nem jövök ki. De sokszor mint ha direkt keresnék a társaságom, hogy keresztbe tehessenek. Na olyankor szoktam elképzelni, hogy falhoz állítom őket és egyszerüen fejbe lövöm.
4/6 anonim válasza:
az élet elvétel konkrétan nem,mert abból nem tanul senki.
de mondjuk tönkretenni testileg,kivágni a szemeit,levágni az ujjait,vagy kitépni a nyelvét ez időnként eszembe jut.
5/6 anonim válasza:
Én néha még azokat is elképzelem, akik szimpatikusak nekem(a családomat nem szoktam, de volt már rá példa, továbbá a barátaimat nyugodt szívvel), vagy van hogy a beszélgető partnerem képzelem el. Én nem megfojtani szoktam őket(azt is szeretem), de inkább az olyanokat szeretem mint például: a képzeletemben lenyúzom az arcáról a bőrt valakinek, és elképzelem ahogy torkaszakadtából sikít, és sír. Szerencsére CSAK akkor szoktam ezekkel a gondolatokkal eljátszadozni, amikor nagyon magam alatt vagyok, vagy borzasztóan dühös az emberekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!