Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen személyiség az, aki...

Milyen személyiség az, aki képtelen befogadni ha szeretik őt?

Figyelt kérdés
Nem pont párkapcsolatról beszélek. Van valaki, akit kedvelek és tudom érzem hogy ő is kedvel, de képtelen erről beszélni vagy tudatosítani.
2016. okt. 8. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok rossz tapasztalata lehet. Nehezen tud bízni valakiben.
2016. okt. 8. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a gyerekkora, neveltetése miatt ilyen. Szerintem nem is mindig kell erről beszélni, csak élvezni egymás társaságát. Aztán az is előfordulhat, hogy pont tőled fogja megtanulni kifejezni az érzéseit.

Én is ilyen voltam....

2016. okt. 9. 09:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, én nagyon kedvelem, és az ember azt érzi, hogy ha ez viszont is így van. És mivel én abszolút ugyanilyen voltam régen, olyan érdekes a sorstól, hogy most megtapasztalom milyen, ha velem viselkednem "így".

Igazából csak segíteni szeretnék neki, és megérteni, mit, miért tesz, és viselkedik És azt, hogy ha kimutaja, ha nem ellentétesen viselkedik, mint amilyen a kapcsolat valójában, akkor is megtapasztalhat szeretetet.

2016. okt. 9. 10:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Úgy kell elképzelni, hogy egyrészt bízik bennem, és ez kölcsönös. Mély, komoly, lelki témákról és múltról eltudunk hosszasan beszélgetni. Aztán másnap, mintha "meg sem történt" volna, viccelődik, kicsit bunkó, főként ha más is ott van. És ismerős, mert én is ugyanezt csináltam. Picit közelkerült hozzám valaki, úgy megijedtem attól, hogy biztos nem tart soká, vagy nem kedvel igazán stb...

Csak szeretném ha lenne egy , ha találnék róla egy cikket, ami összefoglalná ezt a működést.

Köszönöm

2016. okt. 9. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, sajnos nem tudok változtatni. Ez egy részről jellem kérdése, más részről pedig az életben átélt kudarcok miatt alakult ki bennem.

Nem tudom, milyen cikk lehet erről a neten, igazából szerintem ezekre az emberekre szokták azt mondani, hogy introvertáltak. Persze ez önmagában tág fogalom, van olyan introvertált, aki könnyebben megnyílik, viszont nem szereti a nagy társaságot. És van olyan introvertált is, aki nehezen nyílik meg, nehezen alakul ki benne a bizalom.

Az introvertáltakról viszonylag sok cikk van fent a neten.

Egyébként, az, hogy hirtelen máshogy viselkedik, az azt jelentheti, hogy nem tudja, hányadán álltok. Ha akkor viselkedik így, amikor mások is ott vannak, azzal pedig csak azt mutatja, hogy szerinte nem kell mindenkinek tudnia, hogy milyen a kapcsolatotok. Magamból kiindulva én a pletykák elkerülése miatt viselkednék így, illetve azért, mert nem akarom, hogy erről beszéljenek mások.

Sok sikert és türelmet! :)

19/L

2016. okt. 9. 13:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ambivalens a kötődése. Nálam is ez van: tudok szeretni, de nem megfelelően tudom ezt kimutatni, ezért távolságtartó vagyok. Ezért a szeretet befogadása is nehéz számomra. Több dolog miatt alakulhat ki, pl.: rossz anya-gyerek kapcsolat, távollét a szülőtől kisgyerekkorban (nálam ez volt kórház miatt).
2016. okt. 9. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!