Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Dorogok okozhatnak ilyen...

Dorogok okozhatnak ilyen szövödményt/eket?

Figyelt kérdés

Kb 4 évig erős drogos voltam nagy nehezzen letudtam tenni 1.5-2 év alatt, már akkor is voltak velem olyan problémák ,hogy elméletileg halucinációkat éltem de viszont sok dologoggal semmivel nem vág össze a halucinációk tartalma (nem voltak pókok) inkább vallási témájú legtöbbször ilyesztő "látomások" fél álomban amikor ezek után felkeltem akkor szibadt a lábam/karom stb.

Akkor még nem voltak annyira durvák a dolgok azt hittem, hogy a drogok kitisztulását követően elfognak múllani ezek a dolgok, de mostanában néha nagyon durvák ezek a "halucinációk" csak így tudom nevezni őket. Voltam miattuk hit gyülekezetekben is ahol elmondtam a halucinációk tartalmát, és szerintük ezek démoni támadások voltak elkezdtek belőlem démonokat űzni meg minden , de továbbra is megmaradt ez a probléma.

Szóval lehet, hogy a drogoknak is van ilyen maradandó következményei? Szintetikus drogok,Extasy,fű,ritkán erősebb dolgok továbbá nyugtatókat is szedtem (frontin,rivotril stb) 24f

2016. okt. 8. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges, ha csak álmodban van akkor együtt tudsz élni vele. pl ha már vallási témájú akkor már alapíthatnál egy egyházat.
2016. okt. 8. 10:36
 2/5 anonim válasza:
Egyházat felejtsd el, mert nem az agyadban van a probléma, hogy ki lehessen beszélni belőled. Persze, hogy a drogok miatt van, menj el orvoshoz.
2016. okt. 8. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:

", mert nem az agyadban van a probléma, hogy ki lehessen beszélni belőled. Persze, hogy a drogok miatt van, menj el orvoshoz."

H-h nem az agyában van? Nyilván ott ment valami tönkre a drogok hatására.

2016. okt. 8. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Dennis McKenna szerint a félresikerült tripeknek többnyire az az oka, hogy a fogyasztók nem megfelelően használják a szert.

Ha nem megfelelően csinálják, és nem sikerül az élményeket a személyiség integráns részévé tenni, az komoly traumát okozhat. A pszichedelikus szereknek ez közös jellemzőjük.

2016. okt. 8. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Dorog az egy város.
2016. okt. 9. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!