Hogyan merjek ismerkedni, barátkozni ha úgyis bántanának?
Általában úgy van hogy bekerülök mondjuk egy osztályba egy ideig megvagyok, késöbb viszont el kezdenek csesztetni az emberek, általában beszólogatnak, kiröhögnek, poénkodnak rajtam
Ez ment ovodától középiskoláig, mintha ez lenne a sorsom hogy áldozat legyek. Mindig a legrosszabb, legnagyobb hangú közösségekbe kerültem, ezt vonzom be vagy nem tudom. Máshol is kinéztek maguknak az emberek.Elhittem magamról hogy egy selejt vagyok,aki alsóbrendű másoknál, semmi sikerélményem nincs. Tanulni se tanulok jól, nem sportolok, amit csinálok esetleg abban is béna vagyok. A sulimban úgy élek a köztudatban hogy a kis töketlen gyerek akit piszkáltak és fél az emberektől.
Már ott tartok hogy bűnözni van kedvem, jól kiélném magamat egy emberi lényen, vagy rongálnék valamit amugy is szeretek éjszaka bóklászni.
1-es, semmi gond a hülyüléssel, ha egymás között csináljátok, és mindenki élvezi, de ha van olyan ember, akit ez zavar, őt békén kellene hagyni.
Kérdező, válthatnál iskolát, érdeklődj, hogy hol van befogadó, rendes közösség.
Ha ez egy közösségben fordul elő, akkor simán lehet a közösség hibája, de mint írtad minden közösségben előbb-utóbb bejött ahova bekerültél...Úgyhogy lehet, hogy valamit neked is váltotatnod kéne...
Mondjuk az is igaz, hogy a gyerekek gonoszak tudnak lennie nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!