Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, szeretitek a verseket?

Lányok, szeretitek a verseket?

Figyelt kérdés
A lányok 100% örül, ha verset írnak neki?

2016. okt. 2. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Van akinek nagyon tetszik, valakinek kevésbé mint én, szerintem nyálas. Persze vannak versek, amik tök jó pofák, viccesek,ízlésesek...azokat én is szeretem:D 17/L
2016. okt. 2. 10:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Én kellemetlenül érezném magam tőle..Meg egy kicsit nyálasnak is találom.
2016. okt. 2. 10:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem kimondottan szeretem a verseket, van egy-kettő, ami tetszik, de ennyi. Viszont szerintem a legtöbb lány örülne egy ilyen meglepetésnek:)
2016. okt. 2. 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Igazából ez személyfüggőm, mert alapjáraton nagyon szeretem a verseket, de van olyan fiú, aki egyszerűen csak próbálkozik írni valamit, de borzalmas a végeredmény. Másnak meg van hozzá és érzéke és gyönyörűen kombinálja a szavakat... ha a fiúnak nincs hozzá érzéke, akkor inkább kiábrándító. :S
2016. okt. 2. 10:54
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha helyes pasi ír, azt szeretik. Ha átlagos vagy átlag alatti, az "creepy". De ez így van majdnem mindennel.
2016. okt. 2. 11:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek a # 4. válaszadóval. Ha van hozzá tehetsége én örölnék neki ha írnának nekem. Ha nincs, inkább ne próbálkozzon...
2016. okt. 2. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Milyen demagógok vagytok, mindannyian örülnétek neki, ha egy olyan személy mondja nektek aki után epedtek.

Nekem fiúként írtak egy rövid szerelmes verset, letaglózó volt, de egyébként szép

2016. okt. 2. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Szeretem őket de nem igénylem, hogy írjanak nekem. A legtöbb mezei ember által írt versnek nevezett dolog (főleg ha szerelmes) kínrímekkel tele, nyálas baromság. Értékelném az igyekezetet de nem hatna meg.

26/L

2016. okt. 2. 12:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Én imádom a verseket olvasni és írni egyaránt. :)

Gyerekkoromtól kezdve alkottam és alkotok még most is. A legjobb önismereti eszköznek tartom, akár a festészetet/rajzművészetet.

16/L

2016. okt. 2. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!