Lányok, szeretitek a verseket?
Figyelt kérdés
A lányok 100% örül, ha verset írnak neki?2016. okt. 2. 10:16
1/9 anonim válasza:
Van akinek nagyon tetszik, valakinek kevésbé mint én, szerintem nyálas. Persze vannak versek, amik tök jó pofák, viccesek,ízlésesek...azokat én is szeretem:D 17/L
2/9 anonim válasza:
Én kellemetlenül érezném magam tőle..Meg egy kicsit nyálasnak is találom.
3/9 anonim válasza:
Nem kimondottan szeretem a verseket, van egy-kettő, ami tetszik, de ennyi. Viszont szerintem a legtöbb lány örülne egy ilyen meglepetésnek:)
4/9 anonim válasza:
Igazából ez személyfüggőm, mert alapjáraton nagyon szeretem a verseket, de van olyan fiú, aki egyszerűen csak próbálkozik írni valamit, de borzalmas a végeredmény. Másnak meg van hozzá és érzéke és gyönyörűen kombinálja a szavakat... ha a fiúnak nincs hozzá érzéke, akkor inkább kiábrándító. :S
5/9 anonim válasza:
Ha helyes pasi ír, azt szeretik. Ha átlagos vagy átlag alatti, az "creepy". De ez így van majdnem mindennel.
6/9 anonim válasza:
Egyetértek a # 4. válaszadóval. Ha van hozzá tehetsége én örölnék neki ha írnának nekem. Ha nincs, inkább ne próbálkozzon...
7/9 anonim válasza:
Milyen demagógok vagytok, mindannyian örülnétek neki, ha egy olyan személy mondja nektek aki után epedtek.
Nekem fiúként írtak egy rövid szerelmes verset, letaglózó volt, de egyébként szép
8/9 anonim válasza:
Szeretem őket de nem igénylem, hogy írjanak nekem. A legtöbb mezei ember által írt versnek nevezett dolog (főleg ha szerelmes) kínrímekkel tele, nyálas baromság. Értékelném az igyekezetet de nem hatna meg.
26/L
9/9 anonim válasza:
Én imádom a verseket olvasni és írni egyaránt. :)
Gyerekkoromtól kezdve alkottam és alkotok még most is. A legjobb önismereti eszköznek tartom, akár a festészetet/rajzművészetet.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!