A betelepítéseket pártolók miért nem tudnak ésszerű, racionális érveket felhozni az álláspontjuk mellett?
Mert olyan elvek szerint döntenek, amiket érzelmi alapon követnek és nem logikai alapon. Hasonlóak a vallási fanatikusokhoz.
#10:
- Növekvő terrorizmus.
- Kulturális különbségekből adódó társadalmi feszültség.
- Sorozatos szabálysértések.
Mellette:
Elöregedő társadalom. A magyar nem szül. Amennyiben nem hozunk utánpótlást, nem lesz nyugdíjunk.
Jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy az eu elvetette a kötelező kvóta dolgot, így a népszavazás még annál is röhejesebb, mint eredetileg volt, pedig alapból sem semmi. De ha nem veszik le napirendről, akkor is, mit csináltunk volna? Amíg eu tagállamok vagyunk, kötelességünk lenne befogadni a migriket, ha ide akarják telepíteni őket. Ha ezt nem fogadjuk el hatalmas pénzeket bukunk. Ez nem választás kérdése lenne. Megnézném, hogy Magyarország mennyi idő alatt omlana össze az eu támogatások nélkül. [link]
Az az ezer valamennyi menekült, akit be kellett volna fogadnunk a kvóta alapján, SEMMI. Ennyi ember még nem generált volna nagy kulturális konfliktusokat.
A terroristák egyrészt nem akarnak itt semmit, több is keresztülment már az országon, de eszük ágában sincs egy ilyen porfészekre bombát pazarolni. A terrorszervezetekhez tartozó terroristáknak pedig van pénze, vannak iratai. Nem fognak hetekig sátrazni a Keletinél, vagy valamelyik határon, mert olyan kapcsolatokkal rendelkeznek, hogy simán bejutnak bárhova. A kvóta rendszer nem róluk szólt. Igen, a második generációs terrorizmus létező dolog, de ritka. Itt egyenlőre inkább a magyarok robbantgatnak.
# 12
Értem. Ezek szerint tényleg nincsenek észérvek. Köszönöm.
"Elöregedő társadalom. A magyar nem szül. Amennyiben nem hozunk utánpótlást, nem lesz nyugdíjunk"
Ez szerintem jó dolog, ha nem csökkentjük drasztikusan az emberiség létszámát 100 éven belül kihalunk. 1 dolog h lesz 1-2 generáció akinek nem lesz nyugdíja (köztük nekem sem) nekik erre előre gondolkodva fel kell készülnie.
Meg kéne oldani h a nagy szaporulatú helyeken is csökkenjen a népesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!