Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolnátok, ha egy...

Mit gondolnátok, ha egy ismerősötök egy rocker ruhás, piercinges csajra mondaná, hogy tucatember?

Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 01:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

Igaza van, ezt úgy hívják entellektüel körökben, hogy konformista nonkonformizmus.

Kötelező sztenderd a lázadás, az alternatív kinézet. Aki nem követi ezt, az kilóg a sorból...

2016. szept. 25. 11:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Azt hogy akar igaza is lehet.

A rocker ruha meg a percing is csak egy uniformis.

2016. szept. 25. 11:12
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

"Mit gondolnátok, ha egy ismerősötök egy rocker ruhás, piercinges csajra mondaná, hogy tucatember?"

"Nem a kinézeten múlik, hogy tucatember-e valaki.2

Ezzel egyetértek, én is ezt mondtam."

Ahhoz képest a kérdésedben te is csak kinézetét adtad meg.

Magyarul az alapján vártál választ.

ÉS igen, kinézet alapján is lehet "tucatember" valaki, sőt, szerintem ha mélyebben belegonsolsz, igazából a tucatember jelzőt 99%-ban külső alapján kategorizáljuk, nem a belső tulajdonságai alapján. Az mekkora butaság lenne?

Szóval igen, lehet tucatember.

Maga a rocker ruha, és pc is reprezentálja már mit képvisel az ember, pont erről szól ez az öltözködés, így fejezi ki magát. Nem feltétlenül mondanám egyedinek én sem, mert nap mint nap találkozol velük.

Persze a tucatember is némi túlzás, de nyilván most is, ahogy a legtöbb esetben, csak külsőségek alapján történő megállapításról van szó.

A fenti stílus meg manapság már nem egyedi, hanem inkább divat.

2016. szept. 25. 11:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz, hogy én is csak ennyit írtam ki a kérdésben. Azért, mert a másik jelenlévő lány már ennyire is rögtön ugrott.
2016. szept. 25. 12:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Azt hogy kis túlzással igaza van.
2016. szept. 25. 12:20
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi
2016. szept. 25. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!