Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha nem szeretnék...

Mit tegyek, ha nem szeretnék "felnőni"?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok.Ezt nem arra értem hogy dolgozni stb nem akarok,tudom az nem ugyanaz,de nyáron és évközben is diákmunkázok.

Csak nem akarok komoly lenni,ugyanilyen bolondos,lelkes akarok maradni,nagyon rajongani dolgokért pont mint egy tinilány,de ez az emberek szerint már 20 évesen is "ciki"...

2016. szept. 24. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten meg kell maradni gyereknek is. De pl. felelősséget vállalni a tetteidért illene.
2016. szept. 24. 21:41
 2/10 A kérdező kommentje:
A tetteimért természetesen felelősséget vállalok és fogok is. :)
2016. szept. 24. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Akkor nincs gáz. Én sem akarok még dolgozni, igaz, anyám nyakán sem akarok maradni. Ezért inkább tanulok.
2016. szept. 24. 21:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem "kell" felnőni. A heves, csapongó érzelmek le fognak csillapodni idővel. A felnövés nem azt jelenti, hogy a bűvös tizennyolcadik születésnap után, vagy az első munkanapon más élet kezdődik. Valamilyen szempontból persze utóbbi esetben igen, de ez majd változtat a személyiségeden, nem neked kell megerőszakolnod magadat. Nyilván ha olyan a közeg, akkor érdemes alkalmazkodnod hozzá, de belsőleg olyan maradsz, amilyen csak tetszik. Aztán idővel úgyis csiszolódik, alakul a személyiséged, ahogy eddig is történt.
2016. szept. 24. 22:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én se "nőttem" fel úgymond. Nem lettem besavanyodott, tévé előtt meg kocsmában tespedő harmincas, nem nősültem meg muszájból, és mái napig megőriztem a régi gyerekkori emlékeimet és szokásaimat. És ez mindezidáig hasznomra vált.

Majd ráérek unalmasnak, begyöpösödöttnek és szomorúnak lenni hatvanévesen.

2016. szept. 24. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:
17%
A rajongas szerintem onmagaban gaz, meg egy tinilanynak is, de ha nem zavar hogy nem fongak komolyan venni, akkor miert ne maradnal ilyen? Nem gaz, csak vannak hatranyai.
2016. szept. 24. 22:06
 7/10 anonim ***** válasza:

kezd el lottózni.

ha nyersz akkor maradhatsz örök gyerek.

2016. szept. 24. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Jól érzed, hogy elmúlik ez az időszak, én tudok valakit, aki írt magának egy levelet, a felnőtt énjének, amiben leírta, hogy soha nem érdemes felnőni... :)
2016. szept. 24. 22:45
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

A rajongás önmagában gáz? Szóval te életedben nem rajongtál semmiért?

2016. szept. 24. 22:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Légy önmagad, tedd azt, amit a szíved diktál. Ennyi kell hozzá. Nem kell megfelelni a társadalmi kommersz elvárásoknak.
2016. szept. 25. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!