Gyakran látni olyat, hogy kövérek hordanak testhez simuló ruhát, ill. olyat, ahol a hasa kilátszik, vagy áttetsző ruhákat. És az ilyen alkatúak közül sokan egy szál rövidnadrágban/egy szál fürdőruhában, ki milyen nemű aszerint, mászkálnak nyáron. Az is gyakori, hogy öregebb nők hordanak olyan ruhákat, ami a fiataloknak való (pl. testhez álló/ mélyen kivágott ruhák, bikini, stb.) Nem veszik észre az ilyenek, hogy gusztustalanul néznek ki ilyen ruhában?
belülről a másik fél sem normálisabb :D ..de ha dagadt lennél, bepállana szerintem te sem húznál fel farmert..és mivel nem lehet mást találni a női ruházat terén csak punci kidobos szétvágós b**ál meg ruhát nem sok választásuk van:D:D max elmennek turkálóba.
23f
2016. szept. 23. 20:31
2/15 anonim válasza:
a legjobb a 150kg os seggre elhízott 3,14csa, aki felvesz fekete tangát és fehér átlátszó cicanadrágot.
imádom a tömegközlekedést.
#1 de igen, lehet kapni minden méretben normális női ruhát
2016. szept. 23. 20:36
3/15 anonim válasza:
Mert nem tanították meg nekik az ízléses ruhaválasztást és azt hiszin, hogy ha mindenüket közszemlére teszik, akkor egyben ténylegesen szép is a testük.
2016. szept. 23. 20:40
4/15 anonim válasza:
Mert a neoliberalizmus jegyében manapság ez a divat, hogy el kell fogadni őket, viszonyuljon hozzájuk a többi sokmillió ember :DDD
2016. szept. 23. 20:43
5/15 anonim válasza:
Nem kell nézni. Milyen jogon mondod meg egy öregnek, hogy mit vegyen fel? Ki vagy te egyáltalán?
Egy életünk van, felőlem pucéran is mászkálhat mindenki. Eddig mindig el tudtam fordítani a fejem, ha nem tetszett valami.
Az meg nonszensz, hogy csak olyan nők és férfiak élvezzék az életet, akik magazincímlapról léptek le.
2016. szept. 23. 20:59
6/15 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor gondolj arra h eleg szar nekik h koverek. Az meg szinten szinten az o bajuk h nem tudnak oltozkodni. De ha nekik igy kenyelmes akk nem kotelezo a te jo erzesed miatt pl nyaron bundaba bujniuk.
2016. szept. 23. 21:04
7/15 anonim válasza:
+
Melltartó nélkül, nagymama logós mell, testhez simuló póló vagy trikó.
2016. szept. 23. 21:20
8/15 A kérdező kommentje:
A túlzottan szűk ruhákról nem hiszem el, hogy tényleg kényelmes annak, aki ilyenben van. Egy szóval se mondom, hogy hordjon télikabátot 35 fokban nyáron, de azért jó, ha tisztában van vele az ember, hogy mi áll neki jól és mi nem. Egyébként én nem szoktam megjegyzéseket tenni senkinek, hogy ez, vagy az a negatív véleményem róla, hanem akkor inkább nem nézek oda. Igen, mindenkinek joga van eldöntenie, hogy mibe öltözik, de a kérdésben szereplők ne csodálkozzanak az esetleges negatív kritikákon, mert néhányan nem csak véleményt alkotnak, hanem esetleg hangot is adnak a véleményüknek. (amihez igazság szerint nekik is joguk van, ha állítólag szólásszabadság, jogállam, stb. van nálunk, de ezt inkább ne firtassuk)
2016. szept. 23. 21:30
9/15 anonim válasza:
Nem, nincs jogod egy anyádkorú idegen nőnek beszólni, hogy szerinted mit hordjon. Mit szólnál, ha egy csapat 10 éves neked akarná megmondani, hogy mit vegyél fel? Azért ne már.
Mikor én nagyon kövér voltam, a szűk ruhák voltak a legkényelmesebbek, itthon csak azt hordtam. Ugyanis egyben tartottak. Fűzőt is azért hordtam, mert egy helyen tartotta a mellemet.
Aztán az is kérdés, hogy ki milyen életet élne szívesen: leszarja, ki mit gondol vagy becsicskul egy csomó kis kötsögnek, és élete végén jön rá, hogy ha most lenne fiatal, leszarná az ilyen "embereket".
2016. szept. 23. 22:04
10/15 anonim válasza:
Strandon illetve rövidnadrágnál nem zavar, ha 40 fok van ugyanúgy melegük van és ne kapjon már szegény hőgutát csak mert neked nem esztétikus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!