Hol van a Jó Emberek szigete? Kihaltak?
Figyelt kérdés
2016. szept. 21. 20:47
1/12 anonim válasza:
Szigete? az mi? :D amúgy én jó ember vagyok és nemhaltam ki :D
2/12 A kérdező kommentje:
Jó persze irhattam volna azt is hol vannak a jó emberek...
2016. szept. 21. 20:59
5/12 anonim válasza:
Igyekszem az lenni akkor is ha szopok miatta, a külvilág meg igyekszik emiatt egy darab szarként kezelni és jelen pillanatban úgy is érzem magam.
6/12 anonim válasza:
A jobb emberek élete akkor is jobb. Persze, igyekeznek eltaposni, de ha nem hagyjuk magunkat, győzünk. :) :)
7/12 anonim válasza:
Sajnos ha akarnék sem tudnék nem jó lenni...és mégse jó senkinek
Hahh :)
8/12 anonim válasza:
Én próbálok jó lenni. Sokszor visszaélnek vele, megsértenek, sokszor magamtól nem sikerül az lenni, de azért igyekszem.
9/12 A kérdező kommentje:
Hàt hozzuk létre !!!Kell egy hely ahol csak mi vagyunk.
2016. szept. 22. 06:03
10/12 anonim válasza:
A Jó Ember szigete a szívében van, valakinek kiemelkedik, akár egy szenvedélyes vulkán, másoknál lesüllyed mint egy zátony, de azért még ott van, sőt lehet, hogy az óceánban láthatatlanul még mélyebbre nyúlik. A látszat csalóka.
De hogy Jó Emberek szigete valaha is létezett-e, abban Sartre aforizmája ("a pokol az a másik ember"), Orwell Állatfarmja, Golding A legyek ura vagy a Falu című film után már nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!