Zokniban alszol?
Figyelt kérdés
Egész évben, vagy csak mondjuk télen?2016. szept. 21. 17:06
11/23 anonim válasza:
Nem.
Nemtudok úgy elaludni. Zavar.
12/23 Arnold901005 válasza:
Csak akkor, ha baromira fázik a lábam. Nem szeretek benne aludni. Ha délután lepihenek, akkor is leveszem.
13/23 anonim válasza:
Zokniban alvókhoz szólok: Ha egész nap zokniban vagy jelentősen gátolja a vérkeringést a lábfejben és ezáltal gyakran fájhat a lábatok szóval éjszakára ne vegyetek zoknit vagy pár év múlva nem lesz mire húznotok.
14/23 anonim válasza:
Vagy ha már ennyire fázik a lábatok akkor a kezetekre meg kesztyűt húztok? :) Ne gyertek azzal hogy be tudjátok rakni a takaró alá mert a lábatokat is!
15/23 anonim válasza:
Utolsó: Nekem az egyik kezem mindig a kispárnám alatt van, azaz a 2 párna között, a másik kezem meg a combjaim között. Ezért nem szokott fázni a kezem, de a lábam fázna, ha nem húznék zoknit. :D
16/23 anonim válasza:
Nagyon fázósak a lábaim tèrdtől lefelè, de mèg így is csak ritkán alszom zokniban, de ilyenkor is csak tèlen. Amúgy elintèzem egy nagy üveg forróvízzel amit bedugok a paplan alá a lábaim mellè ès már nem is fázok.
17/23 anonim válasza:
Nem, soha, én lerúgom álmomban, tehát felesleges
18/23 anonim válasza:
Én mindig zokni nélkül alszok, mert beleizzadnék. :D
19/23 anonim válasza:
Nem zokniban, hanem ágyban alszok.
20/23 anonim válasza:
Teljesen meztelenül alszok, szerintem ez egészéges. Egész nap fel van öltözve az ember, a teste nem kap levegöt. Kibukok azon, amikor valaki az alsónemüjében alszik, abban az alsónemüben, amelyik egész nap rajta volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!